insan öldürüp medya vasıtasıyla ilan eden adamı yakalamaya çalışma hikayesi.. konu iyi işlenmemiş. Daha iyi olabilirdi. Muhteşem senorya ama anlatış zayıf.. Anlaşılması zor bir film olmuş… sürükleyicilik falanda zayıf.. Sıkıyor çokca.. İyi film olmamış ya.. Yönetmen ve oyunculara yazık olmuş bence
İnsan izliyecek bunu insan. daha başka ne diyebilirim.nispeten ilk yarı ikinci yarıya göre daha iyi,bunun tek sebebide belki ikinci yarıda aydınlatılacaktır umudu.Gereginden fazla uzun son 1 saat filmin bitmesini bekledim,işlenişi yavaş,konuyu çok dagıtmışlar,sonunda fakat sizi güzel bir sürpriz bekliyor(izleyenler anlayacaktır).gerçek bir olaydan sinemaya taşınmasından başka hiçbir özelligi yok.
Eğer bunu bir filim değilde bir cinayetin belgeseli olarak seyircelere sunsalar kimse çok şey bekleyip bu kadar hüsrana uğramazdı. Gerilim izlemek için başına oturanlar için büyük bir hayal kırıklığı. Kamera açıları çok iyi özellikle taksiyi tepeden gösterdiğinde kendimi GTA oynuyormuş gibi hissettim. Ama izleyecekseniz tavsiyem belgesel niyetine izleyin böylece daha zevk alırsınız...
İlk defa bi film başımı ağrıttı.çok durgun sonu da hiç tatmin edici değil.artık iyi seri katil filmleri çekilmiyo.çoğu sıkıcı,zodiac da onlardan bi tanesi.beklediğime ve izlediğime deymedi.tavsiye etmem.
Filmde etkilendiğim tek şey uzun bir zamn dilimide geçmesi ve bu geçişlerdeki günlük hayat unsurlarının ( kıyafet,sokaklar,arabalar,günlük eşyalar...) çok gerçekçi ve dönemi yansıtması.(bence).Bunun dışında inanılmaz sıkıcı bir film.
bekle bekle bekle sonunda hiç birşey ortaya çıkmasın. zaman kaybını geçtim film daha yarısında beni sıktı zaten o karikatüristin anlamsız çabasına hayran kaldım polisler olayı bıraktı o adam bırakmadı. sıkıcı bir film