mestinon
26 Eylül 2006 tarihinde eklendi
cassel filmin sonunda boynuzlu bir seytana donusup herkezi kılıçtan gecirseydi ...işte o zmn vizyondaki diger filmlerden hicbir farkı kalmazdı ve film herkezin begenisini toplardı diye dusunuyorum..bence film tam bir kara mizah ve son sahneyi gorupte sırıtmamak elde degil .Degisik bir tat almak icin mutlaka izlenmeli..
Hoş eğlenceli samimi bir film.ismi bart sanırım çok tatlı bi karakter.Berbat ve zaman kaybı bence bu film için kullanılacak kelimeler değil.ayrıca monica belluci filmde küçüçük var.mutlaka izleyin.
çok kötü film izledim ama en kötüsü buydu heralde hiç bişey vermemişler,bu filme güzel demek için sanatsal bakmak lazım ben sanatçı değilim, iyikide değilim:) berbattı..
soru işaretleriyle dolu bir film. filmde istenen tam olarak anlatılmamış, senaryo eksik kalmış. film sıkmıyor ama bittiğide de iyi bir film izledim diyemiyorsun. 6/10
yorumlara aldırmayın gerçekten korku ile uzaktan yakından alakası olmayan tamamen cinsel ögelere dayandırılmış bi filmm...baştan son 20 dkya kdr birkaç gencin fantazilerini izliyorsunuzz.....efekt yok brz kan kullanılmışş..
bunca yıldır film seyrederim ve ne kadar kötü de olsa yinede emeğe karşı saygımdan bişey diyemem ama bu film film bile demek gelmiyor içimden çekilebilcek en kötü yapım. daha kötüsü olamaz
monica bellucci filmde yok sasırmayın.izlerken keyif aldığım söylenemez iyi bir film değildi çünkü.çok şey beklemeyin filmden.bir çok yönden eksik kalmış iyi oturtamamışlar.10 üzerinden 4.
hayatımda izledigim en kötü filmler arasında ve işin kötü tarafı su ki ben bu filme sinemada gittim.vincet cassel oynuo die bu filme aldanmayı cok kötü bi film