filme pornografik demiş bazı arkadaşlar ama ilgisi yok cinsellik ise bir çok avrupa filminden ve amerkan pastası serilerinden az kullanılmış. iğrenç sahneler gelince; onlarda eğer hostel serisini izlediyseniz onun 50 de biri oranında.eğer bir korku filmi olarak izlerseniz, film size bir şey vaat etmiyor zaten korku adına .tam bir kara komedi. vincent cassel bu filmde çok iyi iş çıkarmış. ben 7 verdim.bu arada monica bellucci kesinlikle filmde yok.
film garipti ama ööle çok kötüydü ıyk oldum falan değil.ben hiç sıkılmadan izledim ve beğenip beğenmemek konusuna gelince bi fikir belirtemiycem.elma kadın yılan gibi mitolojik öğelerle adem ve havva hikayesinede göndermeler vardı film boyunca.
soru işaretleriyle dolu bir film. filmde istenen tam olarak anlatılmamış, senaryo eksik kalmış. film sıkmıyor ama bittiğide de iyi bir film izledim diyemiyorsun. 6/10
Beyazperde.com'da gezintiye devam etmek istiyorsanız çerezleri kabul etmelisiniz. Sitemiz hizmet kalitesini artırmak için çerezleri kullanmaktadır.
Gizlilik sözleşmesini oku.