er-u-han
26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Bence biz iyi bir izleyici değiliz...Daha doğrusu filmleri dümdüz değerlendiriyoruz...Filmlere sadece bir sinopsis(filmin ana hikayesi) olarak bakıyoruz...Oysa sinemayı sinema yapan kamera açıları,üslup,oyuncuklar,senaryo ve daha ziyade beyazperdeye uyarlanış şekli,müziklerin film sahneleriyle olan ilintisi,oluşturulan atmosfer bunlerın hepsini es geçip filmi zorla belirli bir kategoriye sokmaya çalışıyoruz...Amatör açıdan sinema sanatıyla ilgilenen biri olarak Sheitan çok tatmin edici bir yapım...Her şeyiyle belli bir tempoyu yakalamış ve yönetmen üstüne düşeni yerine getirmiş...
cassel filmin sonunda boynuzlu bir seytana donusup herkezi kılıçtan gecirseydi ...işte o zmn vizyondaki diger filmlerden hicbir farkı kalmazdı ve film herkezin begenisini toplardı diye dusunuyorum..bence film tam bir kara mizah ve son sahneyi gorupte sırıtmamak elde degil .Degisik bir tat almak icin mutlaka izlenmeli..