gerçek olaylardan yola çıkılarak çekilen filmimizde bir hollywood skandalının ardındaki dram ve sır perdesi masaya yatırılmış...1959 da tabancayla vurularak yaşamını yitiren georges reeves’in annesinin isteği üzerine bunun bir intihar değilde cinayet oalbileceği şüphesiyle bir dedektif tutmasıyla gelişen olayları izliyoruz... gerçekten sonuna kadar büyük bir keyifle seyrettim filmi burda yazılan hiçbir olumsuz eleştiriyi kabul etmiyorum gerçekten güzel ve merak uyandırıcı bir film var karşımızda... özellikle ben affleck beni çok şaşırttı chasing amy den sonraki en iyi filmi ve ordaki oyunculuğundan da iyi performansıyla karşımızdaydı çok beğendim. demek isteyince kaliteli yapımlarda rol alınabiliyormuş...
Ben beğendim bu filmi. Özellikle oyunculuk övgüyü hakediyor. Senaryo biraz daha güzel gelişmiş olabilirdi öyle olsaydı biraz daha heyecan sanırım daha çok begenilirdi. Ama bence güzel bir film.
Bosu bosuna gecen bi vakit desem yalan olmaz,sonu cok degisik bitecek derken film bitti gercektende cok degisik vede anlamsiz,izlemezseniz pek bisey kaybetmezsiniz zamaniniz haric:)
güzel bi film,tam tadinda bi film,ben bu filmin hiç bitmesini istemedim çok begendim.bu arada baş rol oyuncumuz adrien brody çirkin bi adam gibi gorunsede çokkk karizmatik