Hırsız
3,1

catwoman-2
catwoman-2

13 Kasım 2007 tarihinde eklendi
bence film güzeldi ve hakettiği puanı aldığını düşünmüyorum.tavsiye ederim izleyin filmi...
fatihhancar
fatihhancar

25 Ocak 2007 tarihinde eklendi
filmi izledim .. nasil desem film hep ayni tempoda giden duygusal , civil civil - hareketsiz bile olsa surukleyici ,eglenceli bi film ben memnun ayrildim - jude law kesinlikle oyuncu dogmus!! Izlemeye deger...
beck31
beck31

17 Kasım 2007 tarihinde eklendi
ilişkiler, güven, sahiplenme, farklı kültürler, inanç, aile kavramı v.s. gibi konulara bi çok yönden bakmanızı sağlayabilecek, kendinizi sorgulatacak, üzerine saatlerce konuşabileceğiniz bir film.. oyunculuklar da leziz mi? leziz.
odinhan
odinhan

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film öncelikle bu kadar da yerlerde sürünecek bir puanı haketmiyor.Etkileyici olduğu asla söylenemez,bir çok klişeyi içerisinde barındıran bir hayattan kesit’i anlatıyor bize hırsız.Genede oyuncu performansları ve anlatım iyi.Genel olarak Vasatbir film demek doğru olur.10/7
ilsalaron
ilsalaron

11 Şubat 2007 tarihinde eklendi
Çok başarılı bir ingiliz filmi var karşımızda. Ancak, filmden önce Juliette Bionche ve Jude Law ayrı ayrı kutlamak gerekiyor performanslarından dolayı, her ikisi de müthiş. Hele Juliette Binoche’un bu performansıyla özel ödül alması gerekir, düşünün Fransız bir aktrist olmasına rağmen o boşnak karakteri o kadar iyi canlandırıyor ve o karakteri o kadar inandırıcı oynuyor ki; ben filmden sonra jeneriklere bakmak zorunda kaldım acaba o oyuncu binoche degil de boşnak bir aktrist miydi diye. Film zaman zaman Closer’ın temposunda ilerleyen bir film, ama Closer filmini beğenmeyen biri bu filmi çok beğendiğimi ve bu filmden çok etkilendiğimi belirtmeliyim. Senaryo çok başarılı, ve en önemilisi de sanırım filmde ırkların kardeşliği hakkındaki mesajlar. Kaçırmayın.
erdemmarasli
erdemmarasli

9 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Neden bu kadar düşük puanda kalmış anlamadım. Aslına bakarsanız en az 7 hakeden bir film. Jude Law yine çok iyi oynamış. Yönetmenin İngiliz Hasta ve Soğuk Dağ filmlerinin de yönetmeni olduğu düşünülürse iyi beklentiye giriyorsunuz. Ama ne yapalım senaryo kötü...
karakose9
karakose9

11 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Juliette Binoche harici beni tatmin etmedi açıkçası.senaryo daha iyi olabilirdi.sonun daha iyi bitirebilirlerdi.aşkı daha iyi anlatabilirlerdi.Juliette Binoche çok romantik bir kadın sadece onun için izlenir diyorum.birde kötü bir film değil fakat fazla bişey beklemeyin hayal kırıklığına uğrarsınız.7 verdim ben çokmu Juliette Binoche için.:)
pinkcadillac
pinkcadillac

22 Haziran 2007 tarihinde eklendi
film bence vasat ve sıkıcı. çok kötü değil ama izlenmese de bir şey kaybedilmez.
Plagueis
Plagueis

10 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en sıkıcı ve durağan filmlerden birisi.sinema koltuğunda uyuyordum neredeyse gittiğime pişman oldum tavsiye etmem.oyunculuklar biraz olsun iyi olduğu için 2/10
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

23 Kasım 2008 tarihinde eklendi
sitede ki puana bakıpta önyargıyla karşılanmaması gereken filmlerden yalnızlık nedir gerçek yalnızlık nedir mutluluk ve sevgi arayışı nerede biter gibi soruları insana kendisine sorduran ve bir çok cevap veren bir film "hırsız" günümüzde monoton hayatımızın içine serpiştirmeye çalıştığımız hayatımızı sabırlı ve dikkatli bir gözlemci gibi gözlemiş ve kendi çıkarımları doğrultusunda bir çok yarum yapan bir film ve izleyici olarak bu yorumların hangisini doğrulayıp hangisini reddedeceğinize şaşıyorsunuz çünkü tüm yorumlarda bir gerçeklik ve anti- mevcud
filmin belkide en büyük eksikliği başarılı karakter işlyememe bunun nedeni de senaryonun çok parçalara ayrılması ve izleyiceye odak karakter olarak hangi karakteri vereceğini bir türlü saptayamaması çünkü izleyici kendinle ortak yön bulabilceği ve olayları onun gözünden bakabilceği bir karakter arar ki böyle bir eksiklik tüm filmi mahvedebilir şöyle düşünün iç ve dış mimari dizaynı mükemmel yapılmış bir saraydasınız ama çok sıkıştınız ve tuvalete gitmeniz gerekiyor ama sarayda tuvalet yok böyle bir durumda sarayın güzelliği umrunuzda olurmu aynı örnek bu film içinde geçerli aslında ortada harika bir olay örgüsü ve seyir zevkini artıran bir sinematografi var ama bir izleyici olarak özdeşleşebilcek karakter bulunamadımı tüm bu mükemmellikler önemini yitiriyor ama ortada gerçekten yabana atılamayacak kadar güzel işlenmiş bir olay örgüsü var üstelik izleyiciyi devamlı zinde tutan "ben olsam ne yapardım" dedirtem başarılı bir didaktik kurgusuda ama karakter sadece basit bir mesaj verme işlevi olarak kullanılınca izsan diyalogları bile artık önceden tahmin edebilcek noktaya geliyor çünkü mesaj aslında yüzlerce defa denenmiş bir klişe kültür asimilesi yüzlerce defa işlenen ve aslında vericelecek net bir cevabı olmayan bir konu üstelik üstün köprü olarak işlenince izleyici filmden kopuyor ve malesef o kadar ustaca işlenen olay örügüsü nefis sinematografi resmen çöpe atılıyor ama yinede "hırsız" ı tavsiye ederim çünkü içinizdeki yalnızlığı çok güzel ortaya çıkaran bir film
iste-budur
iste-budur

8 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
nedense pek bir donuktu film.bir gariplik vardı.zaten sadece jude law izledik.kendisinin olmadığı sahne yoktu neredeyse.ama dediğim gibi bir donuktu film.konu işlemiyor,film devam etmiyor.yani konuda çok iyi değil zaten.juliette binoche bile kurtaramamış bu filmi.
gs-selma
gs-selma

16 Şubat 2007 tarihinde eklendi
bu kadar sessiz bir film olacağını düşünmemiştim. sonuç itibarıyle gerçekten güzel bir aşk hikayesi beklemiştim. ama öyle olmadı. gereksiz ve oldukça basit bir sevişme sahnesi vardı ki filmi yeteri kadar kötü kıldı bence. ama yine de fena değildi diyebilirim. ama izlemek vakit kaybı.
orsau
orsau

10 Şubat 2007 tarihinde eklendi
çok yetersiz buluyorum.izlerken seyirciyi içten boğuyor.esneyerek izledim. bu oyuncu kadrosuyla daha başarılı bir rol sergilenebilirdi diye düşünüyorum. bir bütünlük bulamadım.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

19 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
açıkçası oyuncuları sevmeme rağmen sıkıldım,televizyon filmi gibi geldi pek bi heyecanı hareketliliği yok...keşke evde izleseymişim bekleyip
monopoly
monopoly

12 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Filmin senrayosu sıradışı değil,kaliteli bir yapım olarak göremedim kadroda zayıf.Tavsiye etmiyorum.