ocakli79
4 Eylül 2007 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film olmuş yine. serinin ilk iki filmini hiç aratmıyor. müthiş bir aksiyon, soluk soluğa izleyeceğiniz temponun hiç düşmediği süper bir film.
Bu tip seri filmlerin olumsuz tarafı ilk iki seriyi izlemeyenler için olacaktır ve parçacıkları kafalarında oturtmakta zorlanacaktırlar. Filmin aksiyon sahneleri gerçekten müthiş ama bir bütün olarak baktığımızda ilk iki seriyi seyretmeyen izleyiciler açısından hayal kırıklığı olabilir.10/7
Selam arkadaşlar.Uzun zaman oldu yorumlardan uzak kalmıştım.Yeni bir yorum yazısıyla karışınızda olmak beni mutlu etti doğrusu.Bugün ki yorumum,Son Ültimatom hakkında olacak.Serinin bu son serisi olan Son ültimatom,diğer iki serisine eş değer bir film olmuş diyebilirim.Bugüne kadar ajan filmleri olarak izlediğim bu üç film bence en iyileri.Konunun akıcılığı,görsel doyum,adrenalin ve usta oyuncu Matt Damon oyunculuğu ile harika bir yapım ortaya çıkmış.Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Mutlaka izleyin.
muhteşem yakın dövüş sahnelerine sahip kendine has uslubu olan eşsiz bir ajan filminin üçüncü perdesi.ilk filmden hoşlandıysanız son ültimatom sizin tercihiniz olur.özellikle dövüş sporlarıyla ilgilenenler çok memnun kalacak.tebrikler
3. filme sabırsazlanmamıza rağmen gerçekten inanılmaz başarılı bir seri daha şimdiden.her 3 filmde de aynı sahneler var dikkat ederseniz her filmde bourne ekipten birisiyle bir meydanda buluşuyor ama farklı yollarla oraya gidiyor ve her filmde muhakkak bir araba takip sahnesi var.işte önemli husus da burada tüm bunlara rağmen oyunculuk,senaryo ve hiç sıkılmadan izlemenizi sağlayan sürükleyiciliği sayesinde bunlar bourne serisinin vazgeçilmezleri arasına girebiliyor ve bizde bunları hiç yadırgamıyoruz.merakla bekliyorum hiç sıkılmadan izleyebileceğim bir seri.mükemmel bir ajanlık hikayesi.damon da harika yakışıyor bourne karakterine.keşke 4,5,6 da olsa:)))
sen kaç ben kovalayayım tarzı bir film olmuş..herzaman ki gibi baş karakter kurşun geçirmez,dayak yemez,canı yanmaz ve kazalardan ince bir sıyrıkla kurtuluverir...cüneyt arkının güncellenmiş sahneleri ile dolu bir film izlemek isteyenler sakın kaçırmayın :)
bu 3 lemenın en iyisi ilkidir. geçmişi olmayan adam ama bu fılmde harika casus/ajan türü fılmlerde daha iyi örneği varsa soyleyin hemen izlicem tabi köstebek hariç onda da mad damon oynuyo ama kısacası kurgu ,senaryo ,oyunculuk herşey harika hepsi 10/9...ama izlemeye ilkinden başlayın yoksa arkadaşında soylediği gibi tat alamassınız