rudeonerudeone
1.698 değerlendirmeler
22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
buradan başlamayacaktım ama son anda gördüm ki bir izleyici james bond filmlerinden çok daha üstün demiş.öncelikle bu 3 filmlik seri james bond gibi 3 değil 23 küsür filmlik bir seriyle kıyaslanamaz,böyle bir popüler kültür unsuruyla da kıyaslanamaz.ilk film gayet kötüydü zaten.greengrassın gelişiyle ikinci filmdeki düzelme son filmde doruğa çıkıyor kabul ediyorum.son derece kaliteli bir aksiyon filmi olmuş.müzikleriyle matt damonıyla joan allenıyla eksiksiz bir yapım.heyecan seviyesi de üst düzeylerde sürekli.fakat hemen bir james bonddan üstün demek çok komik oluyor.hiç izlemediğiniz ya da sadece son çekilenlerden bir iki tanesini izlediğinizi çok belli etmiş oluyorsunuz.neyse kısacası söylemek istediğim şu ki bourne serisi sinema tarihine falan geçmedi,tamam iyi bir aksiyon serisiydi ve gittikçe yükselen bir başarı grafiği tutturmayı başardı ki bu seriler için önemli bir özelliktir.sıkılmadan oturup art arda bile izlenebilecek kadar hoş.herhangi bir şeyle kıyaslamaya gerek yok,kendi başına gayet kaliteli.son dönemlerin bu ses getirebilmiş olan filmini izlemekte yarar var.
Tek kelime ile süper. İzlediğim en iyi ajan filmi serisi. Bu ise serinin en iyisi. Baştan sona adrenalin. Bitmek bilmeyen aksiyon. Ama filmde tek saçmalık yok. Yapanları kutlamak düşüyor bize. Kesinlikle izleyin.
Kuşkusuz serinin en iyi filmi ? Anlatım tarzı , kurgusu , işlenişi , aksiyon sahneleri , oyuncu performansları , müzikleri , yönetimi kısacası her şeyiyle hakikaten kusursuz , eksiksiz bir film ? İzlediğim en iyi 3 aksiyon filminden biri ? 10/*10 ?
Casusluk filmlerinin şüphesiz en iyisi olan Bourne serisinin şimdilik son filmi. Kesinlikle ilk ikisinden daha aksiyonlu ve daha şaşırtıcı. Dördüncü filmi merakla bekliyorum.
jason bourne kesinlikle çok iyi bir seri ve izleyen herkesin kalbinde yeri ayrı bir film bence...başarılıı mat damon un kariyerinde zirve yapan bir seri...tadında bırakılması değerini katlıyo umarım devamını çekmez ler..
son derece karmaşık ve güzel bir filmdi şahsen benim çok hoşuma gitmişti.ilk iki filmde matt damon’un performansı çok iyiydi.ikinci filmde ise yanında daha doğrusu karşısında olan karl urban ise gayet iyi bir performans sergilemişti.bu filmi ise dört gözle beklediğimi söylemeliyim.NOT: ilk filmi izlemeyen arkadaşlar bu filmi izlemesinler karmaşık olduğundan birşey anlamayacaktırlar.iyi seyirler
gerçekten izlemeye değer bir film. Bence bu zamana kadar gelmiş geçmiş en iyi üçlemelerden.Çünkü serisi olan filmlerde istifini ve karizmasını bozmayan çok az film vardı ki bunlardan bence ilki geleceğe dönüş serisi.Bu filme mutlaka gidin ama ilk 2 bölümünü izlediyseniz.gerçekten çok güzel olmuş.