vallaha o kadar güzel diyemicem ama izlenmicek bi film değildi hepsini vur bende daha bi güzeldi tamamen harek wardı bazı yerlerinde uyudum uyumadım desem yalan olur
Eğer sıkı ve gerçek bir aksiyon filmi izlemek isteyen varsa bu filmi sakın kaçırmasın,film bitene kadar sıkılmadan heyecanla izleyebileceginiz bir film...
Bu son bölüm bourne supremacy nin biraz gerisinden başlamaktadır. Gidenler şaşırmasınlar arada boşluk yoktur. Ayrıca bourne üçlemesi hayatımda izlemiş olduğum en dişe dokunur ajan filmlerindendir. James bondun yapaylığından sıkılmış olanlar izlemelidirler.
tamamıyla harika bir film..serinin iki filmindende çok ötede..film 2 saat sürüyor yaklaşık 15 dakıka action yok..her anı hareket içinde bir film..mutlaka izleyin...
Bence bu seri çok etkileyici sahnelerle dolu ve dünyanın heryerini tanıtıyor neredeyse :) mükemmel bir konu işlenişi var ben çok begendim ve en az 5 kez izlemişimdir herkese tavsiye ederim. Aksiyonun yanında zekada ön plana cıkıyor salt kas gücü yok yani. Zeka kurguları bana Michael Scofieldı hatırlatıyor. Sonuç olarak bu filmi tartışacak birşey bulamıyorum.Mülkemmel
matt damonun gösterişten uzak ve soğuk duruşu bu filmle kabul gördü.nedense 3 bölümdeki araba sahneleri benim bu filmi sevmemde en büyük etkendir.bir üçleme daha sona erdi.