khaleesi
13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bnce çok muhteşem bi aksiyon filmi,matt damon bourne karakterini çok iyi taşıyan bi oyuncu.izlemenizi şiddetle tavsiye ederim :)her sahnesi mükemmel...
fılm gercekten cok gusel tam bı aksıyon fılmı hıc durmuyor fılm james bourne karakterını oynayan eleman cok ıyı oynamıs cok begendım fılmın sonu ozellıkle harıka ıkdı
yılın bombası, çok iyi bir film.serinin en iyisi.aksiyon sahneleri nefes kesici.filmin gerçekçiliği büyüleyici.özellikle yönetmenin aksiyon sunumu ve aksiyonda hiç bir süse püse prim tanımaması, yavaşlatma kullanmamasına hayran kaldım.yönetmenin tek bir sahnede bile kusursuz bir kadraj yakalamak gibi bir derdi yoktu.harika bir film.son ultimatomu asla kaçırmayın.
Gerçekten sinemaya verdiğim paranın tam anlamıyla deydiği nadir filmlerden. Bayramda izleyin vaktiniz varken. Ama bende ilk 2 filmi izleyin derim herkes filmlerin isimlerinin tercümesi saçma olduğu için ayrı filmler sanıyo bunları ama bir seri olduğunu unutmayın. 10/10
Son Ültimatom (özgün adı:The Bourne Ultimatum) 2007 yapımlı, 80. Akademi Ödülleri töreninde 3 Akademi Ödülü sahibi olmuş, eleştirmenler tarafından çok beğenilmiş, The Bourne Legacy isimli devam filmi düşünülen, İMDb Top 250 listesinde yer alan başrolünü, yani Jason Bourne karakterini Akademi Ödüllü oyuncu Matt Damonun oynadığı, sountrackinde sadece müzikler hariç Mobynin The Extreme Ways şarkısının yer aldığı bir aksiyon/casus filmidir. Robert Ludlumun aynı isimli eserinden yola çıkarak çekilmiş, Bourne serisinin (Geçmişi Olmayan Adam ve Medusa Darbesi serinin diğer filmleridir) üçüncü filmidir.Oldukça yüksek tempolu ve aksiyonun hemen hemen hiç dinmediği filmlerden biridir.
Jason Bourne (Matt Damon) geçmişindeki sırları bir türlü öğrenememektedir. Kendisinin canlı olduğunu bilenler ise kendisi ortadan kaldırmak istediğinden, Moskova, Rusyaya taşınır ancak burda tekrar bulunur ve hayatta çok sevdiği bir insan, kendisine yardım etmiş Marie Helena Kreutz (Franka Potente) kazada kayb edince, Jasonun tekrar geçmişindeki sırları bulma ve yine bir macera yaşamasının zamanı gelmişdir. Artık Moskovadan Parise, Ordanda Fasa gidecek olan Bourneyi çeşitli maceralar ve gerilim beklemektedir
ilk film güzeldi ancak medusa darbesi harika bi filmdi bence(özellikle 'yorgun görünüyorsn biraz dinlen'repliği) 3. film de en az onun kadar güzel olr ztn konusuda çok güzel. matt damon gerçekten çok iyi oynuo jason bourne rolünü ki kötü oynasada onun için izlenir daha başka ne diyebilirm ki bence çok güzel bi film koyucaklar karşımıza
otobüste izledigim ve yolculugumun hemen gecmesini saglayan seriyi de harika baglayan bir film olmus.matt damon cok basarılı yılın en iyi politik filmlerinden 8/10
james bond serisinden sıkılanlar için iyi bir tercih bourne serisi.hareketli kamerayla çekilen filmi yönetmen hem belgesel tarzında çekmiş hemde ortaya farklı ve çok kaliteli bir yapım çıkartmış.matt damonun oyunculuğu her zamanki gibi ekranı dolduruyor.bence devamı gelmeli ve gelecek gibide görünüyor.film hem eleştirmenlerden,hem izleyicilerden tam not aldı.gişe başarısıda yapımcılarını fazlasıyla memnun etti.
Jason Bourne u anlamak anlatmak. bir oyuncu bu rolü bu kadar iyi oynar. senaryoyu aksiyon sahnelerini bıraktık matt damon u izledik. filmin önceki bölümlerini izlemeyenler pek beğenmeyebilir bu filmi. senaryoda bence eksik noktalar var.(mesela kasanın şifresine adam niye kendi ismini sözlü olarak koysunki ben olsam başka bir kelimeyi bırakırdım hele hele CIA in başında olan birinin bunu yapması aptallık olur.) Araba takip sahneleri oldukça güzeldi. aksiyonu bol bir film. ama bence kesinlikle zor ülüm 4.0 kadar da güzel değildi. serinin 4.0 bölümünü bekliyoruz.
semuce arkadaşım bi dahaki filme malzeme diyorsun ama the bourne ultimatum duyduğuma göre serinin sonuymuş zaten yani öle bişi yok öncedende söylediğim giibi şaheser bi film kalbi olan izlemesin;)