gelmiş geçmiş en iyi seri filmleri, bu seriye yapılabilecek herhangi bir yorum yok bulamıyorum, defalarca izlemekden zevk aldıım nadir filmlerden. bilim kurguda matrix, tarihi macera aksiyonlarda bravehart, polisiye macerada ise bourne. ama seri filmlerde bu başarıyı sağlayan hiç bir film olmadı olmayacak, 4 üde 5 ide bekliyorz
Benim bugüne kadar izlediğim en iyi aksiyon diyebilirim.İlk iki filmden açık ara daha güzel olmuş.Hiç şüphesiz yönetmenin de katkısı çok büyük.Bence çok güzel bir film,mutlaka izlenmeli.
Bir arkadaş daha yazmış tamamen katılıyorum fastaki sahneler müthiş hele dövüş sahnesi pes dedirtiyor. Bence son 10 yılda sinema perdesinde yaratılan en büyük kahraman Jason . 3 filmde muhteşem ama bu ağır siklet bir boksörün son yumruğu gibi. Yani knock out ediyor . Kaçıranlar için çok üzülürüm .
arkadaşım bourne project dediğin şey sadece bir tasarı film adıyla uzaktan yakından bir alakası yok şu an elimizdeki tek sabit kanıt filmin bourne legacy üzerine çıkacağı.ayrıca kitaplarını herkese tafsiye ederim filmlerden bile iyiler.filme gelecek olursam sıkı bir aksiyon filmi.aksiyon ve macera kaynaşması için konuşursak belkide en iyilerden ama aksiyon diyecekseniz Dark Knight derim.saygılar
atraksiyonsa oda var dramsa oda yok heleki kafa patlatma sahnesi o hiç yok mükemmel harbici dayak sahnesimi evet çok var resmen bi kaçını bazı üyeler üstünde deneye bilirim:D heaa dersenız saçma sahne yokmu sonunu bekleyin derim ama o kadar izledik ne çıktı dersen manyak bi filim derim helal tam bi dayak üçlemesi
Şöle ilk saniyesinden son saniyesine kadar aksiyon/heyecan istiyorum diyenlere ilaç gibi gelicektir.yok böle bir aksiyon böle bir heyecan serinin en hareketlisi en güzeliydi bence..