son derece karmaşık ve güzel bir filmdi şahsen benim çok hoşuma gitmişti.ilk iki filmde matt damon’un performansı çok iyiydi.ikinci filmde ise yanında daha doğrusu karşısında olan karl urban ise gayet iyi bir performans sergilemişti.bu filmi ise dört gözle beklediğimi söylemeliyim.NOT: ilk filmi izlemeyen arkadaşlar bu filmi izlemesinler karmaşık olduğundan birşey anlamayacaktırlar.iyi seyirler
yani vasat bir oyuncu ve cirkin bir heriften nasil zorlama kahraman yaratilir ..iste boyle..vasat bir film..ucuz ve inandiriciliktan uzak..yeni nesil yerli mazceralardan iyi degil
serinin öncesini izlemedim. aksiyon filmi, eyvallah ama çok sıkıldım ben. kurgusu da güzel ama bi ara çok yavaşlıyo film... derken içim geçmiş, uyumuşum
sen kaç ben kovalayayım tarzı bir film olmuş..herzaman ki gibi baş karakter kurşun geçirmez,dayak yemez,canı yanmaz ve kazalardan ince bir sıyrıkla kurtuluverir...cüneyt arkının güncellenmiş sahneleri ile dolu bir film izlemek isteyenler sakın kaçırmayın :)
bu 3 lemenın en iyisi ilkidir. geçmişi olmayan adam ama bu fılmde harika casus/ajan türü fılmlerde daha iyi örneği varsa soyleyin hemen izlicem tabi köstebek hariç onda da mad damon oynuyo ama kısacası kurgu ,senaryo ,oyunculuk herşey harika hepsi 10/9...ama izlemeye ilkinden başlayın yoksa arkadaşında soylediği gibi tat alamassınız
film vcd de izlenir sözünü doğrulayan bir film 7-8 milyon etmez ama evde izlenebilir. size vandetta nın, de javu nun, leon un verdiklerini veremez klasik kaçma kovalama sahneleri birinin peşine düşme federal suç işleme vs. bunlar bilindik şeyler ben gittiğime pişman oldum tercih sizin
film ciddende süperdi mükemmel zeka gene çalışıyodu fakat tek bi yerde kendimi tutamadım jason bourne aynı zamanda müthiş bi sprinter atlet olduğunuda gösterdi camdan cama atlarken sanki 110 engelli koşusu yapar gibi koşuyodu rahat rahat malkoçoğlu gibi uçuyodu adam resmen:):) ama genede süperdi hele o zeka çalıştıran sahneler mükemmel ve 2. filmle bahdaştırılan sahneler süperdi yani 10/9.5 (oda o uçma sahnelerinden)