volkanick
13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Benim için hayal kırıklığı oldu en iyi aksiyon serilerinden biri için sönük bir final..kadayıf güzeldi ama kaymaksız olmuş..Filmden hafızama kazınan replikler:-En iyiyi dile en kötüye hazırlan..ve-Bak.bu gazetelerdeki haberlere benzemez,bu gerçek..
Bence film diğer bölümler gibi aynı tempoda bir aksiyonluk var, ne fazla ne de eksik. Konuyu ii toparlamışlar, bu yönüyle başarı. Ama ilk bölmü tabiiki daha iii.
Hızlı başlıyor, dakikalarca izlettirip sonra konuya girmiyor. Matt damon karakteri iyi yansıtmış, çok donuk oynamış. Hissizliği anlıyorsunuz. En olumsuz yanı ise baştan sağma senaryosu. Parayı nereden buluyor ? Neden kimse tanımıyor ? Tüm dünyada aranırken nasıl seyahat edebiliyor ? Bir çok mantık hatası var ve filmden soğutuyor.
flim serinin en kötü filmi bence. Flimde hiç duygu yokkk.Bana adam öldürmesi yeter diyenler izleyebilirler ama vizyonda ondan daha güzel bir çok flim var.