Son Ültimatom

volkanick
volkanick

13 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Benim için hayal kırıklığı oldu en iyi aksiyon serilerinden biri için sönük bir final..kadayıf güzeldi ama kaymaksız olmuş..Filmden hafızama kazınan replikler:-En iyiyi dile en kötüye hazırlan..ve-Bak.bu gazetelerdeki haberlere benzemez,bu gerçek..
ahmet-ertan
ahmet-ertan

5 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Matt Deamon’un zirve yaptığı film.Çok sürükleyici ve bi o kadarda heyecanlı..İzlemiyenler için bence çok büyük kayıp.
Sedatt G
Sedatt G

27 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bence film diğer bölümler gibi aynı tempoda bir aksiyonluk var, ne fazla ne de eksik. Konuyu ii toparlamışlar, bu yönüyle başarı. Ama ilk bölmü tabiiki daha iii.
HAKAN u
HAKAN u

31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Hızlı başlıyor, dakikalarca izlettirip sonra konuya girmiyor. Matt damon karakteri iyi yansıtmış, çok donuk oynamış. Hissizliği anlıyorsunuz.
En olumsuz yanı ise baştan sağma senaryosu. Parayı nereden buluyor ? Neden kimse tanımıyor ? Tüm dünyada aranırken nasıl seyahat edebiliyor ? Bir çok mantık hatası var ve filmden soğutuyor.
Özay D.
Özay D.

26 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Bu film nerdeyse "geçmişi olmayan adam" filminin aynısı! Başrol oyuncusu bile aynı! Yinede temposuyla kendini izlettirdi.
esersezer
esersezer

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Bu film bu puanı nasıl aldı , ah bir anlayabilsem. Çok sıkıcı bir filmdi. Tavsiye etmiyorum.
masmai
masmai

20 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film ilk ikisine göre çok dah güzel ,çekimleri eleştirenler olabilir ama o sahneler özellikle kişiye odaklandırıo bence harika
turkelbaris
turkelbaris

13 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Ben pek sevmem boyle filmleri ama hareketli bir filmdi, guzel espriler, zekice sahneler vardi, iyi zaman gecirdim..
TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

21 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Gerçekci sahneler vardı. Serinin devamını iyi getirmişler. Kaliteli bir devam flimiydi. Bu flimde sıritmadı. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürler.
ibrahimyasaroglu69
ibrahimyasaroglu69

7 Ekim 2007 tarihinde eklendi
flim serinin en kötü filmi bence. Flimde hiç duygu yokkk.Bana adam öldürmesi yeter diyenler izleyebilirler ama vizyonda ondan daha güzel bir çok flim var.