Son Ültimatom

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

1 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Son senelerin en sağlam işçiliğe sahip aksiyon filmi olmasını ve oyunculuk performanslarının kalitesini geçtim, ilk iki filme yaptığı, zekice göndermeler için bile 10 puanı hak ediyor. Çekilmesi planlanan dördüncü film de, Damon ın olmıyacak olması kötü. Umarım fikrinden cayar.
rudeonerudeone
rudeonerudeone

22 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
buradan başlamayacaktım ama son anda gördüm ki bir izleyici james bond filmlerinden çok daha üstün demiş.öncelikle bu 3 filmlik seri james bond gibi 3 değil 23 küsür filmlik bir seriyle kıyaslanamaz,böyle bir popüler kültür unsuruyla da kıyaslanamaz.ilk film gayet kötüydü zaten.greengrassın gelişiyle ikinci filmdeki düzelme son filmde doruğa çıkıyor kabul ediyorum.son derece kaliteli bir aksiyon filmi olmuş.müzikleriyle matt damonıyla joan allenıyla eksiksiz bir yapım.heyecan seviyesi de üst düzeylerde sürekli.fakat hemen bir james bonddan üstün demek çok komik oluyor.hiç izlemediğiniz ya da sadece son çekilenlerden bir iki tanesini izlediğinizi çok belli etmiş oluyorsunuz.neyse kısacası söylemek istediğim şu ki bourne serisi sinema tarihine falan geçmedi,tamam iyi bir aksiyon serisiydi ve gittikçe yükselen bir başarı grafiği tutturmayı başardı ki bu seriler için önemli bir özelliktir.sıkılmadan oturup art arda bile izlenebilecek kadar hoş.herhangi bir şeyle kıyaslamaya gerek yok,kendi başına gayet kaliteli.son dönemlerin bu ses getirebilmiş olan filmini izlemekte yarar var.
Engin Yüksel
Engin Yüksel

21 Şubat 2015 tarihinde eklendi
serinin en heyecanlı en hızlı ve en güzel serisi kesinlikle 8/10
jamesbond-2
jamesbond-2

12 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Genelde seri halindeki filmler gittikçe kötü bir performans gösterir ve çoğu zaman ilkini aratır ama bu seride öyle bişiy geçerli değil.Tüm filmleri mükemmel bu filmde doğal olarak mükemmel.Bir casusluk ve aksiyon filminden beklenen her şeyi veriyor ve izlediğinizde iyi ki izlemişim diyorsunuz...9/10
Ilknur K
Ilknur K

11 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film. Özelikte sokakta yürürken ajanları atlattığı sahneler çok gerçekçi ve nefes kesici idi. kavga sahneleri ise çok gerçekçi idi. 10/8,5
beck31
beck31

31 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bu güzel serinin her filmi heyecan dolu, izleyiciyi hiç sıkmıyor. son ultimatom ise seri içerisinde en iyi film. bu seri kaçmaz.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

24 Kasım 2008 tarihinde eklendi
İlk iki filmin damaklarda bıraktığı tadı devam ettiren leziz aksiyon filmi.Daha şimdiden dövüş ve takip sahneleriyle sinema tarihine geçti bile.
nskmourinho
nskmourinho

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
otobüste izledigim ve yolculugumun hemen gecmesini saglayan seriyi de harika baglayan bir film olmus.matt damon cok basarılı yılın en iyi politik filmlerinden 8/10
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

19 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
serinin en iyisi diyebilirim bu yıl tekrardan çeildi ama mat gibi olmuyo bunu izleyin aklınızda böyle kalsın iyi seyirler...
odinhan
odinhan

25 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Gerçek bir aksiyon filmi..Genede seyir zevkini yüksek tutmak için mutlaka önce serinin ilk filmleri izlenmeli..10/8
Chev
Chev

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Hareketli,sürükleyici + Matt Damon..her filmkoliğin izlemesi gereken filmlerden..
Demirtas
Demirtas

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek kelime ile süper. İzlediğim en iyi ajan filmi serisi. Bu ise serinin en iyisi. Baştan sona adrenalin. Bitmek bilmeyen aksiyon. Ama filmde tek saçmalık yok. Yapanları kutlamak düşüyor bize. Kesinlikle izleyin.
ozzy-badd
ozzy-badd

30 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Kuşkusuz serinin en iyi filmi ? Anlatım tarzı , kurgusu , işlenişi , aksiyon sahneleri , oyuncu performansları , müzikleri , yönetimi kısacası her şeyiyle hakikaten kusursuz , eksiksiz bir film ? İzlediğim en iyi 3 aksiyon filminden biri ? 10/*10 ?
Ugur Tazegül
Ugur Tazegül

1 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Son Ültimatom (özgün adı:The Bourne Ultimatum) 2007 yapımlı, 80. Akademi Ödülleri töreninde 3 Akademi Ödülü sahibi olmuş, eleştirmenler tarafından çok beğenilmiş, The Bourne Legacy isimli devam filmi düşünülen, İMDb Top 250 listesinde yer alan başrolünü, yani Jason Bourne karakterini Akademi Ödüllü oyuncu Matt Damonun oynadığı, sountrackinde sadece müzikler hariç Mobynin The Extreme Ways şarkısının yer aldığı bir aksiyon/casus filmidir. Robert Ludlumun aynı isimli eserinden yola çıkarak çekilmiş, Bourne serisinin (Geçmişi Olmayan Adam ve Medusa Darbesi serinin diğer filmleridir) üçüncü filmidir.Oldukça yüksek tempolu ve aksiyonun hemen hemen hiç dinmediği filmlerden biridir.

Jason Bourne (Matt Damon) geçmişindeki sırları bir türlü öğrenememektedir. Kendisinin canlı olduğunu bilenler ise kendisi ortadan kaldırmak istediğinden, Moskova, Rusyaya taşınır ancak burda tekrar bulunur ve hayatta çok sevdiği bir insan, kendisine yardım etmiş Marie Helena Kreutz (Franka Potente) kazada kayb edince, Jasonun tekrar geçmişindeki sırları bulma ve yine bir macera yaşamasının zamanı gelmişdir. Artık Moskovadan Parise, Ordanda Fasa gidecek olan Bourneyi çeşitli maceralar ve gerilim beklemektedir
kemerlee
kemerlee

8 Temmuz 2011 tarihinde eklendi
Serinin en iyisi olmasının yanında tüm seriyi birçok yönden güzel şekilde bağlaması(suda başlayıp suda bitmesi gibi) Bourne hem kendi hemde devletle hesaplaşmasının bitmesi sisteme karşı büyük başarı kazanmasıyla sona eren mükemmel serinin mükemmel son halkası ve büyük bir başyapıt.