ucak ve metro sahnesi 3 boyutlu hissi verdi nerdeyse.. ordaymışım gibiydi.. aksiyon sahnelerini çok beğendim. Sonu tahmin ettiğim gibiydi.uzay yada din e baglamaktan başka çaresi yok bu tarz filmlerin.. ama yinede daha orjinal bi hale getirebilirlerdi. sonunun filme yakışmadığına inanıyorum bende. ama herşeye rağmen güsel film diyebilirim.
isteyen gidebilir. aksiyon sahneleri ve efektler çok güzel ve gerçekçi olmuş konu olarak ta piyasadaki pek çok aksiyon filmine göre "farklı" ben biraz -ben efsaneyim- filmi tadı aldım bir bilimadamı insanlığı kurtarmaya çalışır falan.. klişe geldi başlarda fakat farklı olan tarafı şuydu filmin verdiği mesaj i am legend filmine göre daha özeldi.. Günümüz dünyasında bazı önemli değerlerini kaybetmiş insan ırkına kıyamet gününü hatırlatmak,inancını yitirmemek ve aile bağlarını korumak için birazcık ta hristiyan sempatisini katarak izleyiciye sunmuş.nicolas cage in filmdeki oğlu annesinin videosunu izlediği sahneyi çok güzel dramatize etmişler oldukça başarılıydı. o duyguyu seyirciye yansıtabilmişlerdi fakat fazla kısa bir sahneydi sanki hersey bitsin ve aksiyon baslasın der gibi hızla geçti . Felaket sahneleri çok güzeldi..Burada inancını koruması gerektiğini anlatılmaya çalışılan en yüksek makamlardakiler bile - MIT astrofizik bölümünde öğretim üyesi - bir babanın bile nasıl inancını geri kazandığını anlatmaya çalışmışlar aslında basit bir mesaj: değerlerimizi kaybetmeyelim.. 7/10
Bu kadar güzel başlayan bir film nasıl bu kadar kötü gidebilir. Tam bir hayal kırıklığı. inanmak istediğimiz sonları yapıyoruz. işimize böylesi geliyor galiba 10/5
sırf nicolas cage için gittim film iyi de gitti fakat final neydi öyle ya tamamen çöktüm hiç beklediğim gibi değil üstelik çok kötüydü. nicolas cage e niye düzgün senaryolar gitmiyor anlamıyorum muhteşem bir oyuncu halbuki.
arkadaşların söylediği gibi iyi başlıyor,ortalarında güzelleşiyor ama kötü bitiyor demeyelim de ona anlamsız bitiyor diyelim,ama gerçektende anlamsız bir final olmuş,hani daha iyisini hak ediyormuş bu film,bu arada Nicolas Cage iyi seçim güzel de oynamış,sonuç olarak 10/8 alır derim...
Beklediğim DErecede iyi bir film çkmadı...sinemada izlemenize gerek yok efektleri güzel.heleki uçak düşüş sahnesi war böyle inandırıcı bi sahne görmedim 10/7
bu filmi izlemek için vakit ayıran arkadaşlar nasıl bir film seyretmek istediklerini bilmiyor olabilirler. Ne istiyorlarda ne çıkıyor çok merak ediyorum tabi ki mutlu son mutlu son olmayınca o film çok kötü oynayan oyuncuda berbat oluyor gerçekçi olalım eleştirirken biraz adalet...
Bana göre çok iyi bir film, özellikle evrenin tesadüfler zincirinden oluşmadığını vurgulaması ayrı bir güzellik. Cagein oyunculuğu herzamanki gibi çok iyi. İzlemenizi öneririm.
Bazı arkadaşlar, beklentileri karşılamıyor, zaman kaybı, vesaire... gibi klasik laflar etmişler böyle güzel bir film için. Acaba kendileri ne bekliyordu, kendileri sinemanın ne demek olduğunu biliyorlarmı acaba, biliyorlarmı ki; bu kadar emek verilen bir filmi, zaman kaybı ve gereksiz olarak adlandırıyorlar merak etmemek elde değil, yada adamlar daha ne yapsınlar beklentileri karşılayacağız diye. Senaryo iyi, oyunculuklar iyi, felaket efektleri harika, film boyunca sıkıldığım bir tek sahne bile olmadı, ama gel gelelim, insanlara bişeyi beğendirmek o kadar zor ki. Eskiden izleyici yorumlarını dikkate alırdım ama, soz zamanlarda öyle garip yorumlar çıkıyorki, yorumlara aldırmıyorum artık. Bilende bilmeyende konuşuyor. Çünkü bazıları yorum yapmış olmak için yorum yapıyorlar.
seyir zevki güzel ama aceleye getirilmiş bir film gibiydi. başları çok iyi gidiyo sonu basit olmuş. sanki senaryoyu yazrken başlarına özen gösterilmiş ama sonra sıkılıp tekdüze yapılmış gibi. halbuki iyi ve etkileyici bir sonla çok kaliteli bi film çıkarılabilirlerdi.