orki56
17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Çok büyük bir beklentiyle gitmedim filme işin açıkçası.Yorumlar kötü olduğu halde puanı 8 olmsı ilginç geldi we merakımdan gittim,iyiki de gitmişim.Karanlık Şehir ve Ben Robot filmlerinden tanıdığımız yönetmen Alex Proyas dan çok kötü bir film çıkmaz diye düşünüyordum,çok da yanılmamışım.Ahım şahım bir çalışma değil elbette,hatta Dünyanın Durduğu Güne çok benziyor diyebiliriz ama ondan daha başarılı bence.Kaza sahneleri hakikaten çok iyiydi.Az fantazi yapmış yönetmen ama finali ben beğendim,tam istediğim gibi bitti film.Sinemada gidilmesi gereken bir çalışma.7,5/10
Çok etkilendim. Filmin puanı beni şaşırttı gerçekten. Çok düşük puan almış. Çok etkileyici bir finali vardı. Nicholas Cage i hiç sevmem ama galiba onun filmleri arasında izlediğim en iyi filmdi galiba. 10/9
neden kaçırmışım filmi anlamadım dün tv de izledim nicolas cage in favorisiz saçlarının berbatlığı dışında filmi genel olarak beğendim,ama filmin sonu beni tatmin etmedi oysaki amerikanın yine dünyayı kurtarması gerekiyordu::))şaşırdım....
Öncelikle şunu söyleyebilirm ki bir Cage hayranı olarak, filmden kesinlikle umduğumu bulamadım. Film her ne kadar daha önceki yorumcular tarafından övülmüş olsa da, film için çok iyi demek çok yanıltıcı olur, en azından sinemanın bir sanat olduğunu düşünenler açısından. Film bir kere senaryo açısından çok başarısız olmuş. Çok bilinmiş, ikinci sınıf korku filmleri ile birleştirilmiş felsefe üzerine oturtulmuş. Bence çok başarısızdı. Cagein oyunculuğu dışında, diğerleri için iyi diyemeyeceğim ki Cage açısından da vasat bir oluşumdu. Efektler de her açıdan zorlama olmuştu. Aynı zamanda kurgusal bazı yanlışlık demeyeceğim artık, saçmalıklarla beraber yönetmenin grift ve başarısız eğilimde olması eklenince açıkçası bir Cage filmi olması anlamında başarısızdı. Akıcılığı mümkün olduğu kadar üst düzeyde tutmak isteselerde bildik senaryo tavırları nedeniyle insan yer yer sıkılıyor. Ancak yine de çok kötü filmler furyasında seyredilebilir, en azından Cage için. Ancak zorlama ile 7/10
her ne kadar Nicolas Cage bana soğuk bir oyuncu gibi gelsede filmi çok beğendim. senaryo çok iyiydi. aksiyon bir an durmadı bile.herkese öneririm...tam cuma akşamı izlenebilecek türden bi film8/10
Fragmana ve konusuna aldanıp gidenlerdenim. Film öyle saçma sapan bi sona bağlanıor ki şaşırıp kalıosunuz. Ve o son bi çok şeye de cvp olmuo maalesef. Zaten film çok yavaş ilerlio. İlk defa sinemadan çıkmayı düşündüm. Gittim , pişmanım..
bu filmi izledikten sonra film dünyasına yeni bir deyim katmak istedim 'her nicolas cage filmi izlenmez'...harcadığım zamana acıdım...yazık çok yazık.vakit kaybı:(
Film gerçekten müthiş bir filme benziyor.Tabi fragmanlara bakarak yorum yapmak ne kadar doğru bılınmez ama uçak düşme sahnesi insanın tüylerini diken diken ediyor. Sinemada mutlaka görülmesi gereken bir film bence. Merakla beklıyorum
Filmin ortalama ilk bir saati çok iyi gidiyordu.Gizemli, heyecanlı bir senaryoya kendimi kaptırmıştım ki ortaya çıkan uzaylılar filme bir anda fantastik bir hava kattı ve çizgisinin dışına çıkardı. Saçma bir sonlada kapanış oldu. 10/6
film mükemmel başladı,gizemli devam etti ve rezalet bitti...nicolas cage yi hiç sewmem ama burda fena oynamamış...iyi bir gerilim filmi...gizem var ama daha iyi bağlanabilirmiş ben 4 verdim....
İyi bir felaket filmi olmuş, ancak konu daha etkili bir biçimde işlenebilirdi bence. Felaket sahneleri ise gayet gerçekçiydi. İzlenmemesi kayıp değil ancak izlenilirse de iyi vakit geçirten bir film.
kehanet bence bi kaç ahneyi çıkar tv filmi olur ama yönetmenin hakkın yemmek lazım atmosfer çok iyi senaryo hırıstıyanlık için ilgi çekci olur ama bizim dinimiz açısından çok saçma bencee....beğenmek çok zor ama sonuçta bir film diyebiliriz ama temiz beyinler için tam bir uyusturucu.......