Güzel bir başlangıçla ilerleyen film,harika ayarlanmış temposuna ragmen.beklenmeyecek kadar kötü bir sonla bitiyor.O kadar güzel getirmişken sonu çok klasik bir şekilde ve kötü bir hayal gücüyle bitiyor.Bütün haliyle baktiginizda orta sınıf bir film diyebilirim.Kaza sahneleri,etkiliyor.Uçak sahnesini begendim ama sonrası inandırıcılıgını yitiriyor.Dedigim gibi orta sinif belki orta sinifin biraz üstünde ama,gizemli filmleri severseniz izleyebilirsiniz.Gerçi tahmin edebiliyorsunuz sonunu.Yinede izleyince,sıkılmadım.
filmin özeti:süper başladı,gizemli ve heyecanlı devam etti,basit ve acele bitirildi.kehanet aslında fantastik bir film. o yüzdende mantık aramak saçma olur.terminatörü seyredip ' adama bak hiç civadan adammı olur' yada avatarı seyredip 'bu adamlar neden mavi' diyen biriyseniz bu film senin için saçmadır kardeşim.belki 10 defa seyredecek kadar güzel değilsede güzel bir filmdi tavsiye ederim 10/7
Filmdeki görsellikler gerçekten harika. özellikle metro sahnesi çok başarılıydı. ben daha önce hiçbir filmde bu kadar gerçekçi bir görsellikle karşılaşmadım. restmen irkildim.mutlaka sinemada izlenmeli. filmde hem görsellik hem gerilim hem duygusallık öğeleri bulunuyor.tavsiye ederim
bu filmi izledim ve aklıma gelen ilk film 6. his oldu senaryo 6.his ve melgibsonun işaretler filminden alıntı gibi olmuş ben nikolas gace in bu kötü senaryoyu nasıl kabul ettiği şaşıyorum film çok basit ve kötü filmde tek güzel olan sahne uçak sahnesi saygılar
peşinen söyleyeyim filmi izledikten sonra"bu muydu yani" diyerek büyük bir hayal kırıklığı ile ayrılabilirsiniz klişe bir senaryo kalburüstü oyunculuklarla ve sağladığı bilgisayar endeksli görsel efektleri ile iyi bir hafta sonu seyirliğinden öteye gidebilecek bir film olduğunu pek sanmıyorum bunun yanında filmin senaryosu ve diyaloglarıda o kadar klişeki artık diyalogları önceden tahmin edebiliyorsunuz film tesadüf mi yoksa kader mi çatışması üzerine hiç titiz bir düşünme gerçekleştirmeden kabaca dalıyor üstüne üstlük doğru düzgün bir cevap bile vermeden sonlanıyor aslında kehanet üzerine çok analiz yapılabilicek bir film değil çünkü hr tarafı klişe kokuyor klasik ateist akedemisyen oğul papaz baba diyalogları yada kahin kişilerin klişe tuhaf davranışları gibi filmde beni etkileyen tek sahne uçağın arabaların üstüne aniden düştüğü sahneydi ki bu sahne filmde izlmeye değer tek şeydi bence oyunculuklara gelince çocuk oyuncular gayet başarılıydılar nicolas cage de fena değildi(zaten öylesine tecrübeli bir oyuncudan kötü bir performans beklenmezdi) ama artık cage kendine bir film tarzı belirlemi diye düşünüyorum bir oyuncu olarak her rolde oynama ve her türde başarı sağlama çabası elbette taktire şayan ama onu bir filmde ikinci dünya savaşında ülkesi için savaşan bir subay diğer bir filmde bir akemisyen diğer bir filmde ise bir çete reisi olarak görüyoruz ve buda anlam karmaşası yaratıyor diğer oyuncular da kalbur üstü bir oyunculuk sergilemiş galiba kehanet hakkından bundan daha fazla yazılacak bir şey de yok
filmi en ön sırada izledim onun için fazla bi yorumda bulunamiyacağım görsellik oyunculuk iyi ancak giriş gelişme iyi denebilir ancak sonuç bölümünü bukadar berbat bağlanabilir.bence konuyu bağlamak için hiç kafa yormamışlar akıllarına ilk geleni gerçekleştirmişler.