Kehanet
3,8

teamjacob
teamjacob

11 Nisan 2009 tarihinde eklendi
fikrim değişti güzel bir film nicolas cage ve rose byrne sevdiğim oyuncular.
dogaberkbarut
dogaberkbarut

16 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
süper bir filmdi ama sonu saçmaydı
altunaytek
altunaytek

22 Nisan 2009 tarihinde eklendi
bu filmde yapılan şey (özellikle filmin son kısmında) soyut varlıkları çok somutlaştımışlar, detaylarla çok uğraşılmış..
aslında filmi beğenmedim ama etkiliyo insanı bazı konularda..
Ahmet T
Ahmet T

12 Şubat 2012 tarihinde eklendi
Çok iyi bir başlangıç, kötü devam ettirilip çok kötü şekilde noktalanmış. Bilim kurgu bir hayal ürünüdür doğru ama bilim kurguyu şimdiki zamanda anlatmak bir handikaptır ve bu handikabı aşamamış. Tesadüf olaylar dizisi anlamsız ve gerçeklikten çok fazla sapılmış(bilim kurgunun şimdiki zaman handikabı) kısacası OLMAMIŞ.
a-reflection
a-reflection

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

5 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Filmde gördüğüm çok büyük bir çekim hatası vardı bence, uçağın düştüğü sahnede şaşıran görevli arabaların yönüne bakıyordu ama uçak adamın sağ arka tarafından geliyordu. Normalde uçağı kafasını çevirmeden görmesi imkansızdı.
arif-alkan
arif-alkan

10 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Film kendini izletiyor çok güzel görsel efektleri ve insanı kendine çeken bir gizemi var hele başlardaki sahneler çok güzel. Ama sonlara doğru hayal kırıklığı da yaratmıyor değil. İlk bir saatlik bölümü için bile 10 üzerinden 7 veririm.
apsuva4
apsuva4

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Genel anlamda güzel bir film diyebiliriz, görsellik açısındanda doyurucu fakat senaryoda bazı kopukluklar ve yetersizlik var özellikle filmin sonu. Neticede özellikle görsel birkaç sahne için sinemada izlenebilir ama çok büyük beklenti içinde olmamak gerek. Bu türün normal bir örneği, 7/10 daha fazlası kaliteli senaryolara haksızlık. İyi seyirler.
zugweng
zugweng

14 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Son dönem seyrettiğim en güzel filmlerden birisi, kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.
a-baykam
a-baykam

6 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Metro ve uçak sahnesi çok iyiydi.Keşke dünya dışı varlıkları katmadan işleselerdi. 10 üzerinden 6
dj-eight
dj-eight

10 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmin sonunu beğenmeyen arkadaşların kesinlikle anlamadığını düşünüyorum.hatta anlamadıklarından eminim..
film gerek efektleri gerek kurgusu olarak olması gerekenin üstünde. + n.cage çıtayı yükseltmiş.
film dinsel esintilerle din dışı yorumları çarpıştırıp izleyicinin kararına bırakan hoş bir tada sahip ..
yaratılışı ve devamını,nuhun gemisini,hz. adem ve havvayı bu denli bilim kurguya sokabilmek gerçekten herkesin harcı değil..
lütfen izleyin !
erdemceliker
erdemceliker

17 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Zamanında The Crow (Karga) filmi ile efsane olan yönetmen Alex Proyas yine döktürmüş..

Özellikle Görsel Zenginlik Çok İyi.. Metro Kazası ve Uçak Kazası sahnesi ise Muhteşem..

10/10 değil ama 7 puan hakediyor.. Sıkılmadan izlenilebilecek bir film.. Beğenmiyenler sanırım bu filmi sinemada izlemedi..

Korsana hayır.. Sinema Sinemada izlenir..
erhancetin
erhancetin

16 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
açıkçası konusunu okuyunca bu ne böyle amma ilgin bi şey deyip konuyu anlamakda zorluk çekmiştim.filmin ilk dakikalarından itibaren filmin aslında çok net olarak hiç kafa yormayan bir anlatımını olduğunu gördüm.Filmin temposu belli bir süreden sonra acayip düştü.İstediğim tadı tam manasıyla alamadım ve benim puanım beyazperde şartlarında 7 yi geçmez.
mettt
mettt

16 Eylül 2009 tarihinde eklendi
normal bir film olsa bu kadar eleştirilmezdi, baştan sona kadar çok iyiydi sonunun biraz basit kalması baya tartışmaya yol açmış, filmi izleyenler filmin sonunda çokta fazla seçenek olmadığını biliyorlar..Arkadaş nuhun gemisi demiş aynı şey benimde aklıma geldi hadi tavşanları aldık filler ve zürafalar ne olacak :)))Herşeyi bir kenara bırakın sadece efektler için bile bu film izlenir..10/9
patron-US-
patron-US-

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Nicolas Cage son zamanlarda vasat yapımlarda çıkıyor karşımıza. Bu filiminde çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim...Ama filmin de bunu çok umursadığını sanmıyorum... İşlenmemiş bir filim kısacası ama izleniyor. Film seçiminde bu yeterli bir gerekçe olsa gerek artık!
areano
areano

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
sıkılmadan izleniyor..merak uyandırıyor..7 puan verdim şahsen..