Yilmaz Gölcü
24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Filmin sonu beğenilmedi belki ama buda normal çünkü hiç birimiz kıyametten sonra ne olacağını tam olarak bilmiyoruz.Ben bu filmi aksiyon filmi olarak göremedim.Daha çok felsefik yanı ağır bastı.Filmde bir kadın başrol oyuncusu olmamasıda ilginçti.Din konusuda kuşkulu bir bakış açısıyla işlenmiş.Ailesi dindar ama kendisinin şüpheleri olan bir bilim adamının aslında hepimizin aradığı o bilinmezliği keşfetmeye çalışmasını izledik.Güneş patlamasıda gerçekçi bir kıyamet olmuş.Çünkü bu mümkün.Uçak sahnesi muhteşemdi.Filmin özeti; evren nasıl oluştu'herşey bir tasadüfmü'bu evrende yalnızmıyız yoksa başka uygarlıklar varmı.Tabii Tanrının varlığı.Ve kıyamet.
Öncelikle Nicolas Cageı her filmde görmek hoşuma gitmiyor gerçekten iyi oyuncu biraz daha seçici olmasını beklerdim.. Filme gelince çok büyük beklenti içine girmeden zaman geçirmek adına izlenebilir çok kötü bir film değil..
Ortaokuldayken, din dersinde din hocasının kıyamet alametlerini anlatırken söylediği bir hadis yada ayet güneşin yeryüzüne yaklaşacağı, bence bu tarz filmlerde ünlü aktörler oynamasa daha iyi olur.
Film gayet güseldi..Fakat gereksiz uzatmalar vardı..Ve en önemlisi filmin sonunu güsel bağlayamamışlar..Daha etkileyici bir son olsaydı tam not alırdı! 8/10
Film çok güzel arkadaşlar.. Adamlar yapıyor işte 4x4 lük film olmuş..güzel zaman geçirebileceğiniz bir film olmuşBazılarını tatmiş edememiş gibi gözüksede ilgi uyandıran bi film olmuş..Daha ne olsun 8 puanı hak ediyor..
filmin ilginç başlancı ve ortadaki gizem cidden beni meraklandırdı ama o son ne ? bu kadar iyi ileryen bir filmde sonun daha iyi bitmesini beklerdim. bir acayip bitti. 6/10