Filmin sonu ile ilgili olumsuz görüşlere rağmen filme gittim.Çünkü finale kadar kimsenin filmden şikayeti yoktu.Ee öleceğimizi bile bile inatla yaşamaya devam ediyorsak sonunun kötü! olduğunu bile bile bir film izlemekte zarar yok diye düşündüm.Filmden sonraki düşüncelerim;kesinlikle çok iyi bir film finali kötü falan da değil aksine muhteşem..Finalin kötü olduğunun söylenmesi ciddi şekilde rahatsız edici olmasından kaynaklanıyor.Özellikle belli görüşteki bazı kesimler tarafından eleştirimesini normal karşılıyorum.Bildiğimiz ama görmezden geldiğimiz bir gerçeği bize hatırlatıyor.Herşeye rağmen müthiş görsel efektleri ve son ana kadar düşmeyen temposuyla kesinlikle izlenmesi gereken bir film ..
bence film harikaydı.oyunculuk-konu-çekimler(özellikle 3 kehanet sahnesi aklımı aldı nsl bi çekimdir oyle)gerilim-heyecan-ve birçok acıdan mesaj veren guzel final.basdan sona kadar merak içinde heyecanla seyrettiriyor film kendini.mutlaka sinemada izleyin.filmi begenmeyenler finali anlamayanlar eger bozuk goruntu ile izledılerse pıyasadan alıp paralarına kıyıp sinemada izlesınler tekrar 10/10 veriyorum.
Dün gittim filme ve son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim,bilin kurgu ve felaket filmiydi diyebilirim..tam sinemada izlenmelik bir film özellikle tren kazası olduğu sahneyi nası izlediğimi bile hatırlamıyorum müthişdi..10/9.5
Film çok güzel arkadaşlar.. Adamlar yapıyor işte 4x4 lük film olmuş..güzel zaman geçirebileceğiniz bir film olmuşBazılarını tatmiş edememiş gibi gözüksede ilgi uyandıran bi film olmuş..Daha ne olsun 8 puanı hak ediyor..