Cennet Gibi
4,3

elaliwat84
elaliwat84

3 Şubat 2009 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en güzel romantik film... kesinlikle sıkılmayacağınız keyif alacağınız türden...
msenol3
msenol3

19 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Ya daha önce neden izlememişim diye düşündüğüm filmlerden biri. Bir sayı ile ifade etmek gerekirse en yüksek sayı 10 ise bu film ON numara :)
gokselarali
gokselarali

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzledikten sonra uzun süre etksinden kurtulamadığım süper bir romantik film.10/10
sedathut
sedathut

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir konu Romantik komedi türünün dışana çıkmamak için harcanmış gibi ama asıl konusu olan romantik komedi türünü çok iyi işlemiş. Bir film severin kesinlikle izlemesi gereken bir film. Bu filmle ilgili herşeyi unutabilir ama asla konusunu unutamayacaksınız. Benden 7.8
kalpsiz
kalpsiz

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar film hayalet filmine benziyor. Tür bölümünde belirtilmemiş film fantastik bir film. Zevkli izlenmeye değer..
eftelya26
eftelya26

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ne diyebilirim ki türünün en hoş en başarılı filmlerinden biri. iki kez izledim on iki kez daha izleyebilirim. çok sıcak çok sempatik ve çok hoş bir film. 10 üzerinden 10 u hakettiğini söylememe gerek bile yok :))))
headquarter7
headquarter7

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
romantik komediler genelde birbirine benzer ve unutulurlar..kesinlikle unutmayacağım bi filmdi..çok şeker,sıcak,gerçekleşesi:D
semahos
semahos

14 Ekim 2008 tarihinde eklendi
şu ana kadar izlediğim romantik komedilerden en sevdiğim çok çok güzel o kadar şeker etkileyici bir film ki sonu öyle bitmese çok üzülürdüm uyanınca hiç birşeyi hatırlamıyordu ama çok üzüldü çocuk sonra hatırladı Allahtan romantik komedi sevenler kesinlikle izlemeli.
yuzbasiyulaf
yuzbasiyulaf

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Çok duygusal çok güzel bir film, hiç sıkılmadan keyifle izleniyor. Bence harika..
buycualpp
buycualpp

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
reese witherspoon ve mark ruffalo bence süper ikili olmuşlar bir nevi keanu reeves ve sandra bullock gibi.
Romantik film sevenler ve ahh şu erkekler diyen bayanlar bu filmi kaçırmayın derim ben.çok eğlenecek ve çok üzüleceksizniz...
ill-key
ill-key

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Sıkılmadan izlencek eğlenceli bir film .. Romantik-komedi tarzında iyi filmlerden ..10/8,5..
perencakiroglu
perencakiroglu

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
süper bi film her anlamıyla izlenebilcek bi film:) şiddetle izlemenizi tavsiye ederim:D
1903erhan
1903erhan

28 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Reese wetherspoon hayranıyım:) Harika bir aşk hikayesi. Romantik komedi ancak bu kadar iyi olabilir. 10/9
sedasirintas
sedasirintas

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çooook güzel bir romantik komedi,hüzün,aşk herşey çok kıvamında verilmiş filmde izlemeyenlere kesinilikle tavsiye edilir:)
faure-2
faure-2

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Romantik komedi tarzına en uygun filmlerden biri. Kesinlikle çok eğlenceli, herkese tavsiye ederim.