Cennet Gibi
4,3

esraabakli
esraabakli

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Sıkılmayacağınız harika bir film..
gokselarali
gokselarali

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
İzledikten sonra uzun süre etksinden kurtulamadığım süper bir romantik film.10/10
eftelya26
eftelya26

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ne diyebilirim ki türünün en hoş en başarılı filmlerinden biri. iki kez izledim on iki kez daha izleyebilirim. çok sıcak çok sempatik ve çok hoş bir film. 10 üzerinden 10 u hakettiğini söylememe gerek bile yok :))))
headquarter7
headquarter7

20 Ekim 2008 tarihinde eklendi
romantik komediler genelde birbirine benzer ve unutulurlar..kesinlikle unutmayacağım bi filmdi..çok şeker,sıcak,gerçekleşesi:D
buycualpp
buycualpp

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
reese witherspoon ve mark ruffalo bence süper ikili olmuşlar bir nevi keanu reeves ve sandra bullock gibi.
Romantik film sevenler ve ahh şu erkekler diyen bayanlar bu filmi kaçırmayın derim ben.çok eğlenecek ve çok üzüleceksizniz...
perencakiroglu
perencakiroglu

3 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
süper bi film her anlamıyla izlenebilcek bi film:) şiddetle izlemenizi tavsiye ederim:D
sedasirintas
sedasirintas

21 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
çooook güzel bir romantik komedi,hüzün,aşk herşey çok kıvamında verilmiş filmde izlemeyenlere kesinilikle tavsiye edilir:)
faure-2
faure-2

4 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Romantik komedi tarzına en uygun filmlerden biri. Kesinlikle çok eğlenceli, herkese tavsiye ederim.
drs-jim
drs-jim

17 Haziran 2008 tarihinde eklendi
bu filmi beyazperde yorumlarına bakıp izledim.gerçekten güzel bir film. insanın hayalgücünü zorluyor. özellikle aradığı aşkı bulamayanlar izlesin...
abasakgurel
abasakgurel

5 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel çok eğlenceli bir film.Reese Witherspoon ve Mark Ruffalo muhteşem.
cecily-2
cecily-2

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film inanın bu film içinize işleyecek ve herkesi duygusal ortamı ve özellikle finaliyle ağlatacak 10 üzerinden 10 u hak ediyor!!!
dr-
dr-

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Farklı bir konu farklı bir aşk..Dokunabilmenin bile değerini,güzelliğini anlatıyor.Komedi yanı fazla ilgimi çekmediyse de onu bastıran duygusal yanı oldukça iyi.Çok beğendim..
dahlia-free
dahlia-free

13 Aralık 2007 tarihinde eklendi
Mütiş bir film bence,herkezin izlemesi gerek bu filmi hele hele doktorlar ve hemşireler izlesin... Harika hele o evin catısı ordaki sahne mütiş.İzleyin görün hak verirsiniz...
yeliz644
yeliz644

14 Kasım 2007 tarihinde eklendi
gerçekten süper film kitabını bilmiyorum ama kesinlikle süperdi yani konusu da şimdiye kadar izlediğim filmlerden farklı çrt de hep yayınlanıyo ben en az 4-5 gördümm yayınlandığını
gozdecicekli
gozdecicekli

29 Ekim 2007 tarihinde eklendi
kitabını okuduktan sonra filminide izlemek müthiş oldu gerçekten güzel bir film