Cennet Gibi

mutlaka izleyin ;) 9/10
sneaker24
sneaker24

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten arşivlik sinemadan çıkıştı yanaklara dikkat ettim hekesin kıpkırmızıydı ve ağlayanlarda vardı tabi. :) 10/10
recep-gorhan
recep-gorhan

12 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Şahane bir film gözlerimi 1 saniye bile kaçırmadan izledim tek kelime ile mükemmel 10 puan verdim çünkü daha üstü puan yoktu herkese tavsiye ediyom mutlaka izlemeye çalışsınlar...
melis-182
melis-182

7 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Konusunu bilmeden, tipik bir romantik komedi diye düşünerek izlemeye başladığım bu film, tüm ön yargılarımı yanlış çıkardı. Üstüne üstlük daha önce hiç izlemediğim değişik ve insanın içini ısıtan bir konusu vardı. Kendinizi Mark Ruffalo'nun yerine koyduğunuzda sevdiğiniz kişiyle ona sadece bakarak, hiç dokunamadan geçirdiğiniz son saatleri ve bunun verdiği umutsuzluğu hissedebiliyorsunuz. Gerçekten de kalbinize dokunuyor.
sweet-casnu
sweet-casnu

25 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
ben bu filmi çok beğendim, reese witherspoon u zaten çok şeker ve oldukça ii buluyorum. bu filmde daha çok sevdim. ama mark ruffaloyla ii bi ikili oluşturduklarını düşünmüyorum , başka biri olsaydı çok daha ii olabilrdi. izlenmesi gerekn bi film
nurdanturhan
nurdanturhan

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çook güzel bir film. izlemenizi mutlaka tavsiye ederim eminim ki sizde çook beğenirsinizz. herşeyiyle süpeer : )
cnrbakkal
cnrbakkal

14 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi gereken bi film , hatta izledikten sonra bidaha izleyesim geldi ..
muro
muro

7 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Ben filmi çok beğendim.son zamanlarda seyrettiğim en duygusal aşk filmi.son sahneye kadar merakla izledim.konunun klişe olması sebebiyle filmi izlemekle izlememek arasında kalmıştım.İzledikten sonra ön yargılı olduğum için kendime kızdım.Bence mükemmel ötesi bir film.10/10
burcuhazal
burcuhazal

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
sırf can sıkıntısı için deği sinema kültürü iinde izlenmeli çok eğlenceli
avril-zehra
avril-zehra

1 Nisan 2007 tarihinde eklendi
güzel değil harikaydı , başarılı romantik komedilerden ve ailece izlenebilecek cinsten ,öneririm
uzim
uzim

15 Mart 2007 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film.Çok hoş ve etkileyici.Mutlaka izlenmesi ve arşivde bulunması gerekir diye düşünüyorum. 10 üzerinden 10
bilge-senem
bilge-senem

14 Mart 2007 tarihinde eklendi
hayalet filmine benziyor olması filmi güzel olmamasını sanmayın sakın.başrol oyuncularıda çok güzel oynamışlar.izlenmeye değer film bencede;)
creshar
creshar

21 Şubat 2007 tarihinde eklendi
harıka otesı bır flım kesınlıkle ızlenmelıı:tavsıye ederım:d
aytacgunduz
aytacgunduz

7 Ocak 2007 tarihinde eklendi
1^0'dan daha fazla puanı hak ediyor...
ender-sn
ender-sn

17 Aralık 2006 tarihinde eklendi
uzun zamandır bölö ii bi film izlememiştim desem belkide doğru olur yani:)
gerçekten cok iidi bi ara film hiç bitmesin istedim!