Hasat Zamanı

mehtap6
mehtap6

12 Ekim 2007 tarihinde eklendi
bende filmi cok zevkli bulmadim konu baya uzatilmis yani neyin ne oldugu anca en sonunda anlasiliyor ama cok heyecanli oldugunu soyleyemem.
oguz1551
oguz1551

21 Eylül 2007 tarihinde eklendi
filme başladım. hilary swank ile bu filmin güzel olacağını düşünürken bir baktım film saçmalamaya başlıyor. ben de dvdsine bu kadar para verdiğim için üzüldüm. izlemezseniz de olur.
semaaksoy1984
semaaksoy1984

24 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
Bilim kurgu, olarak güzel bir filimdi.korku ve gerilim olarak pek başarılı değildi. film,sonlarına doğru bayağa hareketleniyor..Hatta öyle ki bir ara he-man da olduğu gibi birileri çıkıp 'gölgelerin gücü adına' diye bağıracak zannettim:)
vedek-2
vedek-2

12 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Güzel bir film sayılır ama film izlemek için zor zaman buluyorsanız Hasat Zamanından daha iyilerini bulabilirsiniz. Film görsel olarak harikalar yaratmasa da yeterince doyurucuydu. Bir - kaç sahnede de germeyi başarıyor ama korkutmuyor -ki bu bir eksi değil. Zaten yönetmen "bö!" tarzı korkutma yöntemini pek amaç edinmiş gibi değil ve olay örgüsünü görselliğin büyük katkısıyla etkileyici bir biçimde izleyiciye sunmakta gayet başarılı olmuş. Hatta Hasat Zamanı için türünde en iyi film diyebilirim. Tabii filme kendinizi kaptırmanız için ortada bir neden yok çünkü film fazla derine inmeden ilerliyor yani işin kilit noktalarını genel olarak görsellikle götürüyor. Ayrıca filmde pek çok klişe olay mevcut. Oyunculuklar sıradan, öyle göze çarpan bir karakter yok. Hasat Zamanı, elle tutulur somut bir şeye dayansaydı beğenimi daha çok kazanırdı. Filmin mucizelerin yanında yer alan tavrı özellikle finalde etkisini yitirmesine ve basitleşmesine sebep oldu. Bu tip finaller bana saçma ve kolaya kaçmak gibi geliyor. Devam filmi için açık bir kapı bırakmışlar. Bence gereksiz, bu film tek başına yeterli, bir ikincisinin hiç lüzumu yok. Kısacası "Hasat Zamanı" büyük beklentiler olmadan izlenmesi gereken, güzel bir film. 7 puan veriyorum.
havinbirbilen
havinbirbilen

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ben filmi begenmedim.konu çok güzel ama daha iyi işlenebilirdi bence gerilim diye birşey yok kolaya kaçmışlar biraz.biraz degil baya
laleerol
laleerol

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Sıkı bir gerilimle karşı karşıyayız.Film gerçekten de o ürkütücü havayı yaratıyor ve sonuna kadar da koruyor.Filmin son 15 dakikası herşeyin çözüldüğü bölümde büyük bir süpriz var.Kimbilir,belki harşey göründüğü gibi değildir.

Hilary Swank yine iyi bir performans gösterse de,filmin asıl yıldızı Bridge to Terabithia'dan AnnaSophia Robb.
maestrokemanci
maestrokemanci

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
şimdi filimden geldim tam beklediğim gibiydi. bence herkes izlemeli
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

26 Ocak 2012 tarihinde eklendi
bu kadar inatçı bir kadın görmedim. ama en sonunda oda ....
lizardqueen
lizardqueen

4 Ocak 2008 tarihinde eklendi
başında klişeleri değiştirecek gibi görünürken klişelerden bile berbat bir sonla şaşırtıyor.hakikaten çok kötü..
nurguldemirbay
nurguldemirbay

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
bence film tam bir vakit kaybıdır. saklambaç,iskelet anahtar, hayvanlar mezarlığı farklı bir tarz olarak testere serisi gerilim filmidir.onun dışında bu tarz gerçeklikten ve inandırıcılıktan uzak amerikan gerilim filmleri hakkında olumlu yorum yapmayalım zira ben bir kaç olumlu yorumdan dolayı bu filme gittim ama artık akıllandım bir daha iyice analiz etmeden bir gerilim filmine gitmem
nexus-52
nexus-52

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
genelde yorumlari okudum ve bir cok arkadasimiz filmi begenmedigini yazmis..
ama bence film türleri arasinda yinede öne cikan bir film. izletiyor ve izlettiriyor. bu tür filmlerden daha fazlasini beklememeli bence..
film i izledigime deydi.. bence guzel bir film
08/10
deryaaa35
deryaaa35

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
walla bence güzeldi izlemeye değer...
alpyilmaz6
alpyilmaz6

sürükleyici süper bir gerilim..2.yi bekliyorum
msselda
msselda

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İnancın sorgulandığı,düşündürüldüğü üzerine kurgulanmış bir filmdi.Sizi defalarca yerinizden sıçratabilme başarısını gösterebilmiş bir film olmakla beraber keşke finali böyle bitmeseydi dedirtecek bir yapım.Oyuncular ise gayet başarılı...
asbbetul
asbbetul

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
walla tek kelimeyle süper,herkes gitsin...