Hasat Zamanı

darkness1985---
darkness1985---

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
İzlenilebilir bir film olmasından başka daha övgü dolu bir sıfatın fazla geleceği bir film.Ayrıca filmin finalindende anlaşılacağı üzere tepkilere göre ikincisininde geleceği kesin...
casillas87
casillas87

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sinemada fragmanını izledikten sonra mutlaka gitmem gerekli diye düşnümüştüm.. ama keşke sadece fragmanıyla kalsaymışım..

film bence vasattı
schenkenberg
schenkenberg

21 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bu filmden hiç etkilenmedim senaryo çok saçma yanigerilim korku dioruz efektler güzel dioruz ama çocuk mu korkutuosunuz kardeşim insan birazcık azcık gerçekçilik katar ya pes:)10 üzerinden 5 veririm daha fazlası kurtarmaz.
esatcanmeker
esatcanmeker

1 Mart 2007 tarihinde eklendi
bir çok kişi hıristiyanlık propagandası yapılıo diye çamur atacak şimdi bu filme fakat bence fragmanına bakaraktan seyirlik bi hafta sonu filmi olabilirim sinyalleri veriyo gibi geldi bana.. göreceğiz..
flavio-ci
flavio-ci

27 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
bana çok övmüşlerdi filmi övdükleri kadar war.ilk yarısı birazcık sıksada 2.yarıda patlıo film gerçekten güzeldi.efektler ve konu bütünküğü harika:)
byybora
byybora

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Fragmanını pek beğenmemiştim ama film beklentilerimin üzerinde çıktı.Olay güzel işlenmiş ve açıkçası filmin bazı yerlerinde tırstım :) Bence 8 puandan biraz daha fazlasını hakediyor 8.5/10
herwood
herwood

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben filmi dün izledim ve resmen çok beğendim tam anlamında korku filmi diyemeyiz ama işlenişi ve sonundaki süpriz bence mükemmel
danse-macabre
danse-macabre

20 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Merhaba!Ben filmi beğendim.Özellikle teknolojnin olanakları çok iyi kullanılmış.Örneğin çekirge istilası sahnesi çok güzeldi.Bir de gerilimin giderek arttığı ve sonunda insanı yerinden sıçratan sahneler vardır ya...Bu filmde klasik korku filmi öğeleri gerçekten ustalıkla kullanılmış.Ayrıca ben bu filmin Hıristiyanlık propagandası yaptığını ya da kiliseye hizmet ettiği görüşlerine katılmıyorum.Tanrı, din ve bu konularla ilgili efsaneler, bilinmeyeni çok olan bu konular, korku filmleri için hep iyi bir malzeme olmuştur.Bu filmde de bu konu çerçevesinde kurgulama iyi yapılmış ve bence baştan sona izleyiciyi kendişine bağlayabilmiş.Ben bu filmde konuyu amaç değil de araç olarak görüyorum.
algebrator
algebrator

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
zaman kaybından başka bişey değil,,değişik te değil bildiğimiz şeylerle korku vermeye çalışılmış...
curimo
curimo

17 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Film korku filmi denilebilecek kadar korkutmuyor, öncelikle onu belirtmek isterim. Ancak gerek konusu, gerek efektleri, gerek oyunculuk olsun insanın zihninde kendine bir yer edinebiliyor. Film izlemek isteyen ve arayan birine şiddetle tavsiye ederim. Puanım 8/10
Zafer Sarac
Zafer Sarac

22 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
hasat zamanı ama neyin hasatı var onu bağlayamadım neyse filmde yabancı olduğum bayağı bir ayrıntı gözüme çarptı incile gönderme üstüne gönderme yapması işi çığrından çıkarmış incile ve hristiyanlığa yabancı olmamadan dolayı yorumluyamadığım bayağı bir ayrıntısı oldu buda beni filmden soğuttu işin açıkcası ama efekt yönünden değerlendirisek iyiydi.bide filmin ilk bölümü gerçekten çekilir gibi değil sıkılıyor insan idare eder
dr-onderyel
dr-onderyel

8 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
beklentilerim çok üstünde bir film,hatta film o kadar insanı sarıyorki bir ara sinemada olduğumu unuttup film içine giriyorunuz,sanki film değilde yanınızdakiler olayı yaşıyor siz dışarıdan izliyormuşunuz gibi,sadece zamanım dolsun diye gidip filmin güzelliğine hayran kaldığım bir film,izlenmeli.
uluzeus23
uluzeus23

10 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
film damdan düşer gibi başlıyo ve kendini toparlıyamıyo.film gereksiz ayrıntılarla çeşitlendirilmeye çalışılmış ama bişeye benzememiş.çok sıradan bi konu zaten,açıkçası sinemaya gittiğime pişman oldum çünkü ancak bi tv filmi olabilir.bu puanı haketmiyor,106
erhangeldec
erhangeldec

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
başarılı bir tönetmen ve usta oyuncu kadrosuyla yola çıkılan film beklentileri fazlasıyla aşmış filmin tamamını izledim ve bazı noktaları gözardı ederseniz son zamanlarda izlediğiniz en iyi gerilim olabilir.tebrikler
nefiseelbir
nefiseelbir

3 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
tam bir gerilim...süperdi...gidin, görün ve hop oturup hop kalkın...