Gecenlerde Tvde cıkmıstı Hilary Swankı görünce hemen basına oturmustum.Muhtesem ses efektleri,görsellik vardı filmde.Zaten benımde korku-gerilim filminde aradıgım en onemli ozellik ses efekleridir.Gerilim giderek artıyordu ve bazı sahneler benı yarimden sıcrattı.Geç saatde izlemem buna en büyük etkendi.Klasik korku filmi ögeleri cok ustaca kullanılmıs.Filmdeki cekirge istilası sahnesi cok guzeldi...Klasikbir konu gercekten cok guzel kurgulanmıs..Filmde korku niteliginde pek sahne yoktu..Ses efektleri ve ani sahneler insanı korkutuyor.Sıkı bir gerilim filmiydi.Oyunculuk muhtesemdi..Cok sürükleyici ve etkileyici bir senaryo gercekten.Beklentimi fazlasıyla karsıladı.Sürpriz bir sonla bitti..Tavsiye ederim.Böyle bir gerilim kaçmaz...
Hayatımda izlediğim en berbat bir filimdi yanımda kzı arkadaşım vardı filmin sonu kadar tahammül etmek imkansız son derece vasat bir film hem zamanınıza hemde paranıza yazık 1 puan verdim.
Tarikat olayı çok fix. Filmi devam ettirmeleri de kötü olmuş ama seyredilir film güzel sahneleri var. Filmde din - bilim çatışması işlenmiş o anlamda farklı.
Bence güzel bir film.Yaşadığı yerdeki inançları güzel yansıtıyo.En azından her korku filminde illa korkup bakmama gibi veya iğrenme gibi eylemler yapmamız gerektiğini sanmıyorum.Korku filmleride içinde ayrılır zaten.Bu filmdede kadını düştüğü ikilemleri anlatmış ve Anthony Hopkins'in yazarlığıyla baya güzelleşmiş. 10/9