nephthysus
27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
birisi lütfen bana nasıl bir film olduğunu acıklasın ,korkmak için gittim korkmadım konusu yapmacık geldi bir tek son sahnedeki görsel efektler fena değildi vasatı geçmeyen bir film bence,fragmanı tarafından kandırılan seyirciler için işkence gibi gecen zamandan başka bir şey değil.
Günümüz şartlarına yakışmayacak kadar kötü bir film korku filmi olmasına rağmen korkudan eser yok sadece teknik olarak iyi ses görüntü ajarman vb ama sanatsal açıdan bir hiç belli ki sinemada eğitim almış insanlar yapmış ama dediğim gibi sadece teknik olarak iyi yani diyecfeğim değerli zamanınızı ve paranızı boşuna harcamayın sonra izlediğinize pişman olacağınıza eminim izleyecekleride uyarın bence
Hayatımda izlediğim en berbat bir filimdi yanımda kzı arkadaşım vardı filmin sonu kadar tahammül etmek imkansız son derece vasat bir film hem zamanınıza hemde paranıza yazık 1 puan verdim.
bu yıl ızledıgın en kotu fılmlerde bırı korku fılmlerınde varolan kolaya kaçma yanı metafızıge bağlamak olayları fılmı daha berbatlastırmıs kotu bır korku fılmı ornegını gormek ıstıyorsanız buyrunnn..............