Hasat Zamanı

e-ergener
e-ergener

8 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bir erkek oyuncu olsa klasik sayılabilecek bir film.. Ama tüm işleri bayanın yaptığı bir film olunca gerçekten iyi bir film olduğu düşünülüyor ve öyle de.. Son dönemde yaşana senaryo kıtlığından en karlı çıkan kesim hiç kuşkusuz kurgu tasarımcıları çıktı.. Ki senaryonuz ne kadar basit olsa da çok iyi bir kurgu filmi oscara bile taşıyabiliyor.. Ve kurgunun üst safhalara ulaştığı bu film de kaçmaz..
9060aragorn
9060aragorn

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle mükemmel...ikicisi gelecek haberiniz olsun
kukembles
kukembles

4 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
insanlar neden böyle hristiyan propaganadası falan gerek yok bunlara neden böyle yapıyoruz orada anlatınlan propaganda değil 10 alameti anlatıyor aslında daha derin ama anlatmak uzun sürer .neyse kısaca çok güzel bir film olmuş zaten tüm hristiyan alemi incilin değiştirildiğini kabul ediyorken propaganda yapılır mı ? artık bitti o işler anca şöyle olur bazı şirketler ( yahudi olmayan ) bunları yapabilir ama geneli yapamaz.eleştirirken biraz daha dikkatli olalım lütfen
maestrokemanci
maestrokemanci

28 Nisan 2007 tarihinde eklendi
şimdi filimden geldim tam beklediğim gibiydi. bence herkes izlemeli
nexus-52
nexus-52

5 Eylül 2007 tarihinde eklendi
genelde yorumlari okudum ve bir cok arkadasimiz filmi begenmedigini yazmis..
ama bence film türleri arasinda yinede öne cikan bir film. izletiyor ve izlettiriyor. bu tür filmlerden daha fazlasini beklememeli bence..
film i izledigime deydi.. bence guzel bir film
08/10
alpyilmaz6
alpyilmaz6

5 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
sürükleyici süper bir gerilim..2.yi bekliyorum
xozgeex
xozgeex

2 Nisan 2007 tarihinde eklendi
fragmanı 300 spartalı filmine gittiğimde izlemiştim.fragmandan çok etkilendim.güzel bi film olduğuna eminim...izlemeye değer diye düşünüyorum
gulay-3
gulay-3

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
güzel bi film tahmin edilenin dışında.doğrusu beni korkutan sahneleri oldu.ben beğendim
yelizhayko
yelizhayko

15 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
senaryonun içinde hilary swank ın olduğu bir film her zaman mükemmeldir!!!!!!!
herwood
herwood

29 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben filmi dün izledim ve resmen çok beğendim tam anlamında korku filmi diyemeyiz ama işlenişi ve sonundaki süpriz bence mükemmel
erhangeldec
erhangeldec

9 Nisan 2007 tarihinde eklendi
başarılı bir tönetmen ve usta oyuncu kadrosuyla yola çıkılan film beklentileri fazlasıyla aşmış filmin tamamını izledim ve bazı noktaları gözardı ederseniz son zamanlarda izlediğiniz en iyi gerilim olabilir.tebrikler
bahartekstil
bahartekstil

30 Mart 2007 tarihinde eklendi
Film fragmanı etkileyici. Hele o böcekler (sanırım çekirge) sahnesi muhteşem. İzlenmeye değer. Sabırsızlıkla bekliyorum!!!!
jerome2510
jerome2510

21 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Korku filmi izlemesini sevmem. Çok da sık izlemem.

Hillary Swank için izlemeye başladım. Ama gerçekten çok kaliteli bir korku filmi. Zaman zaman geriliyor ve korkuyorsunuz.
z-erdogan
z-erdogan

17 Eylül 2007 tarihinde eklendi
tam 1.30 saat süren bir film (reklamsız) film inançların çatışmasını anlatıyor bir yerde aslında. İzleyenler bu filmin devamınında geleceğini tahmin ederler aslında. Bu filmin devamını şimdiden merak ediyorum... Ama ne yazık ki yakında askerde olacağım için devamını izleyemeyeceğim belki askerden sonra... Ama film korku gerilim tarzını sevenler için kaçırılmaması gereken bir yapıt... ben 8 veriririm
lawyer-karizma
lawyer-karizma

30 Nisan 2007 tarihinde eklendi
film çok güzeldi tavsiye ederim