sweet-casnu
1 Eylül 2007 tarihinde eklendi
ben beğendim , gzl bi filmdi eğlendim ve kızın yaptığı büyük cesaretti :) drew her zamanki gibi çok şeker . görüyosunuz dimi maç insanları ne hale getirio :p
türkiye’de durum aynı değil mi? her bayan mutlaka sevgilisnden veya kocasından dertlidir futbol konusnda :)),orda baseball veya rugby fanatikleri çok bizdede futbol :)) bu arada bu hoş filmi niye doğrudan DVD-VCD olarak çıkardılar anlamdım.yönetmenler ünlü oyuncularda öyle ama demek ki ya sezon doluydu yada yurt dışında iyi gişe yapmadı...
süper ötesi bir filmdi izlediğim en tatlı izlemesi en keyifli şeker tadında bi filmdi oyuncular rollerine cuk die oturmuşlardı 10 üzerinden 10u gönül rahatlığyla verebilirim sonundaki maç sahasındaki sahne muhteşemdi izlemediyse en azından dvd veye vcd den izleyin şiddetle öneriyorum