Buz Devri 2: Erime Başlıyor: en yeniler yorumlar - Sayfa 2
Buz Devri 2: Erime Başlıyor
ozzy-badd
16 Şubat 2010 tarihinde eklendi
1.cisinin yanında çok sönük kalmış ama buda harika bir film... 1.cisinin yanında sönük kalması normal 1.cisi ayrı bir hadiseydi zaten :D....ama izlenebilir bir film...
En az birincisi kadar keyifli bir film. Şiddetle tavsiye ediyorum.Bu arada filmin Türkçe dublajını yapan ekibe özel bir alkış. Onlar olmasa bu Buz Devri bu kadar eğlenceli olmazdı.Benim notum: 8/10
çok güzel bi animasyon.hele o fındık peşinde koşan küçük sincap yok mu :) ama özellikle türkçe seslendirmesi çok güzel.ali poyrazoğlu,haluk bilginer ve yekta kopan.sesler karakterlere cuk oturmuş resmen.yaşınıza başınıza bakmadan oturun izleyin.her zaman dram,macera,gerilim,komedi vs olmaz arada böyle şelerde izlemek lazım.
Çok beğeniyorum bu filmi. Çizgi Film olmasına rağmen kolayca güldürdü ve kolayca duygulandırdı. Özellikle 6-18 yaş arasının izlemesini siddetle tavsiye ediyorum. Ahde vefa, dostluk, takım ruhu temaları çok iyi işlenmiş.