Buz Devri 2: Erime Başlıyor: en yeniler yorumlar - Sayfa 8
Buz Devri 2: Erime Başlıyor
subliminalanger
19 Kasım 2006 tarihinde eklendi
ilki kadar eğlenceli ve hareketli olasada izlemekten zevk alacağınız bir film. bu sefer buz devri konusunu daha da açarak diikati küresel ısınma konusuna çekiyor. yani bir yönden eğlendirirken bir yandan da uyarıyor. bu yönden film gerçekten de taktiri hakediyor. zaten grafikel animasyon olarak diğecek birşeyim yok, o yönden zaten eksiksiz.
Animasyon filmlerinde özellikle çizgi film tadı verenler arasında bir numara. Espriler çok ince düşünülmüş duygusallık katılmış. Kısaca muhakkak seredilmeli...
serının her fılmı aynı tad gercekten cok gusel ozel bence bu fılmın anımasyonları bır yana seslendırenlerde cok basarılı ıdı oyuzden fılm daha anlamlı ve basarı ıle anıldı turkıyede..
keyifli bir kaç saat geçirmek için bire bir ıce age gülmekten kendinizi alamıyorsunuz filmin en büyük kozu ise film boyunca fındığının peşinde koşan ve her tarafı yerle bir eden scrati :) mutlaka izleyin.erime başlayınca bizim içinde daha fazla eğlence başlıyor sinemada kahkahaların finale doğru nasıl yükseldiğine dikkat edince bu filmi daha keyifli kıldı benim için