Şu ana kadar izlediğim gerilim-korku tarzı filmlerin en iyisi diyebilirim.Testere 1 in felsefesi muhteşemdi bu filmin ise şiddet sahneleri olağanüstüydü.Bu filmi izlemeyenler biran önce bu muhteşem filmi izlesinler.
bu filme diecek bişe bulamıorum..izlerken kendimi kaybettim ya ...mükkemmel bi senaryoo...mükemmel bi kadro...kesinlikle gerilim filmi severler bu filmi kaçırmasınlar..
bence şimdiye kadar yapılmış en ii devam filmi ya o kadar güzel bağlamışlar ki sinemaya girerken gayet ön yargılıydık çünkü testere bizim için çok iiydi ve devam filmleri güzel olmaz die bi kural var genellikle o yüzden ön yargılı girdik hayran olarak çıktık kesinlikle izlenmeli ama ilkini izlemeyen 2.yi izlerse anlamaz birincinin vcdsi piyasada var mutlaka bulup izleyin
mrb testere serilerini çok beğendim iki birden daha etkileyici ki bence kaliteleri ve zevk vermeleri aynı fakat iki birle bağlantılı ve düşündüren üç hakkın net olmayan bilgiler veren bi bölüm harika diyebileceğim muhteşem bir film
İlk sahnesinden itibaren tüylerim diken diken seyrettim. İlki kadar güzel olmasa da yine de çok güzel bir film diyebilirim. Bu türün meraklılarının mutlaka izlemesi gerekir. Hatta türün meraklısı değilseniz bile izleyin...
film kesinlikle mükemmmel. ilk film kadar iyi hatta bazı yerlerde geçmiş bile. ilk filmin sadece son yarım saatinde aksiyon dolayısı ile gerlim tavanda idi ve çoğu kişinin( bende dahil) filmi beğenmesinin nedeni mükemmmel finali idi. bunda ise tüm gerilimi ve aksiyonu filme daitmislar ve bence ilkinden daha güzel daha profosyonelce olmuş. akıl oyunları gene çok iyi. beyenmeyenlerede şunu soriim son 5 senede ilk film haricinde bu tür(manyak/ultra zeki katil vs polis +masum sivil) daha ii film izlednizimi?