Testere 2
4,3

TAHA ŞABAN DİLMAÇ
TAHA ŞABAN DİLMAÇ

21 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Seriyi başarılı bir şekilde devam ettirmisler. Iyi diyebiliriz. Eleştirimi okuduğunuz için teşekkürer.
Yunus Taşdemir
Yunus Taşdemir

16 Aralık 2011 tarihinde eklendi
korku filmi diye gwçiyor lakin ben kormuyor iğrenç buluyorum. sahnelerinden korkulacak bir tarafı yok sadece iğrenç.
Sandalphon
Sandalphon

16 Kasım 2011 tarihinde eklendi
Bu serinin bu kadar tutulmasının sebeplerinden birisi korkunç cinayetlerin dahiyane bir şekilde bulmacalarla kurgulanması diğeriyse hayatın değerini bilmeyenlere öneminin anlatılmaya çalışılması, tabi kendini öğretmen sanan bu zırdelinin bunun için izlediği yol her ne kadar sapıkça olsa da o kadarlık kusur kadı kızında da olur değil mi? :) ikinci filmde de birinci filmde olduğu gibi filmin temelini oluşturan ana unsurlar sağlam işlenmiş, devam filmleri genelde ilk filmin başarısıyla tutunmaya çalışan sönük filmler olurlar fakat bu istisnayı oluşturan nadir devam filmlerinden, belki de bunu başarabildikleri için film bitmek bilmeyen bir seriye dönüşmüştür! :)
mehmet53
mehmet53

30 Aralık 2010 tarihinde eklendi
kurbanların sayısı daha fazla arttırıldı.güzel bir gerilimdi.ama birincisine yaklaşamaz.
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
tek olarak ele alındıgında cok iyi bir film fakat testere serisinin en zayıf halkası.biraz zorlama geldi bana ama kesinlikle kötü degil
killswitchengage-tr
killswitchengage-tr

28 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
ilk filmin yanından bile gecemiyor ama yine de guzel bir film...
guldane-ipkin
guldane-ipkin

28 Aralık 2006 tarihinde eklendi
gayet güzeldi özellikle sonda yapacağını yapmış yişne şaşırtan bi sonuç oldu ama ilki daha bi başka daha bi sürükleyiciydi
coritiba-2
coritiba-2

28 Kasım 2006 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi. sürpriz sonun dışında vasat bir görüntü çiziyor. testere 1'den sonra bende hayal kırıklığı yaratmıştı.
beckhammm831
beckhammm831

31 Ekim 2006 tarihinde eklendi
gerçekten ilk filmin aksine insanı dahada meraklandırıyor ve heyecanlandırıyor.3 . filmi şimdiden merakla bekliyorum.
karakose9
karakose9

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
devam filminden beklediğiniz çok şeyi testere 2 de de görüyorsunuz.görüntü yönetmeni ve senaryo biraz daha iyi olabilirdi.yani o konuda sınıfta kalmasalar bile eleştiriyi hak ediyor.ama filme kötü film demek için kötü film izlememiş olması gerek.izlenmesi gerekenler listesine ekledim ben.10 üzerinden 7 aldı benden(çok bile verdim)
gri-8
gri-8

26 Haziran 2006 tarihinde eklendi
İlk filmle mukayese edilmeyecek kadar yersiz buldum. Tek başına düşünülürse bol kanlı, zekice insaları avlayan bir psi-katil filmi olmaktan öteye gidilmiyor.
Genelde olduğu gibi bir devam filmi ve önceki filminin gölgesinden kurtulamıyor. Tek amacı gişe beklentisi ve korkarım ki SAW III'de bunun fazla ötesine gidemeyecek gibi... 10/6
Demirtas
Demirtas

19 Haziran 2006 tarihinde eklendi
Eğer bu film Testere’nin devamı değil başlı başına bir film olsaydı eminimki çok beğenilecekti. Ama her devam filminin sahip olduğu ve olacağı handikap bu film içinde geçerli.. İlkiyle kıyaslanmak. İlk kez seri filmlerin devam filmlerinden birine yorum yazıyorum. Kişisel olarak bu filmide ilkini beğendiğim kadar olmasada beğendim. Sonuçta tek fark Testere’nin Testere 2’ye göre daha özgün ve başarılı olan searyosu. Geri kalan herşey bence aynı düzeyde. Ne yönetim, ne çekimler, nede oyunculuklar çok farklı değil. Korku - Gerilim türüne meraklıysanız Testere’yle çok kıyaslamamak şartıyla zevk alabilirsiniz.
delicewatt
delicewatt

8 Haziran 2006 tarihinde eklendi
tek olarak bakılınca eh işte güzel bir film denilse de saw’ın ihtişamına yaklaşması söz konusu bile değil.
JeanClaudeVanDamme
JeanClaudeVanDamme

13 Mayıs 2006 tarihinde eklendi
Bilmiyorum ne kadar doğru ama ilk filmle kıyasladığımda o film biraz daha başarılıydı bence.Ama bu da iyi bir film.Zekice hazırlanmış tuzaklar,dakikalar geçtikçe artan gerilim,(ki gerilim konusunda da bu film daha iyi) filmden bir an bile kopmamanızı sağlıyor.Sürenin nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz.Ayrıca bu gidişle Testere serisi zekice hazırlanmış tuzaklarının yanı sıra sonlarıyla da akıllarda kalacağa benziyor.İki filmde fonda çalan müzikle ve her şeyin ortaya çıkmasıyla dumura uğratıyor izleyiciyi.Ama bu film benim için kötü bir sonla bitiyor.Bundan sonraki devam filmlerinden de aynı zevki alabilecek miyiz bilmiyorum.
zfrnsl
zfrnsl

14 Ocak 2006 tarihinde eklendi
Ilkının tadına yakın.Bı sefer kanlar daha bı on planda.Yasanan sok ilkındekı kadar degil ama kesınlıkle ızlenmeye deger.3.filminide cekerler heralde de bizde hayatın degerını daha bı anlarız