milla-jo
10 Haziran 2006 tarihinde eklendi
O kadar kötüledilerki 2. bölümü ama iyiki izlemişim çünkü 1.si gibi heyecanlı ve süperdi. Yine sürpriz bir sonla bitti. Kesinlikle Testere serilerini herkes izlemeli.
süper bir film.ama bu filmin seneryosu başka bi film içöin düşünülüyoruş.ilk filmin basşarısından sonra seneryo 6testere 2 olarak değişmiş.ama bence ilk filmden daha güzel.
İzleyin! İzleyin! İzleyin! Filmi bugün izledim; ilk filmi izlemiş olanlar, kesinlikle kaçırmasınlar. İlkini beğenmişseniz bunu bayılacaksınız, bence. Filmden çıkınca salondaki herkesin ağzı bir karış açıktı. Sürprizlerle dolu bir film ve sürprizli bir son. Çok ii kurgulanmış tuzaklar. İlkinden daha ii bir iş çıkardıkları ortada. Kaçırmayın, pişman olmayacaksınız!
Açıkçası ben filmden tat alamadım ama film'in kötülügünden değil sanırım :) ilk önce 3 dakika geç girdik salona sonrada ön taraflardan yer vermişler uyuz oldum altyazıyı mı takip edeyim filmimi diye :)
Kurgu olarak süper. Yani beklenmedik anlarda beklenmedik olayların olmasi. Sondada açık kapi birakmişlar herzamanki gibi ;)
ilk filmindeki gibi vurucu son çok fazla yok bu filmde.Evet şaşırtıcı son var ama ilki kadar sonuna çıldırmıyorsun.Tabii bu filmde görüntüler de dahil ilk filmden daha kaliteli.ilerleyen sahneler,aksiyon gerilme ve kasılma ,bunu büyük ölçüde sinema seyicisine aktarılıyor.gerçi bunda artık sonlarına doğru çözümler gelişiyor ve ilk film kadar olmasada geyet güzel bir finalle bitriliyor.tabii finale gelene kadar çok hemde çok kasılıyorsunuz.ayırca filmin bazı sahneler insanın psikolojisini bozmuyor değil.ama onu izlemek gerçektende çok zevkli:)şu oyunların kurgularına da bayıldım,senaryo zaten aşmış
'' Bazı nsanlar hayatta kalmak için fazla nankör , ama sen değilsin , artık değilsin ! '' Sizde nankör olmayın , o birgün sizide bulabilir :)) .. 1 kere sinemada 2 kezde bilgisayarda izledim saw'i , zaten tahmin etmişsinizdir :) ikincisinden bu kadar etkilenebileceğimi tahmin etmememe rağmen dört gözle bekliyorum , kesinlikle ilk kez izleyenler arasında olucam..
Bu Testere manyak :) yine kan yine kan yine kan.. adamın kafa çalışıyo yalnız. bütün düzenek hep aynı yerde.. serinin bencede gerçekten konu olarak ikincisi.
abı bu fılm ustune korku veya gerılım tanımam harbıdende ozgun bır senaryo utune oturtulmus konusu ve akılda kalan pıskopat oyuncak ve karakterlerın kısılıklerı fılmı ızlenır kalıyor kı bence bu fılım (eger ıkıncısı hayal kırıklıgı yaratmassa)kultler arasına aday olabılır vede gırebılır .....;))
Hiç Bir film mükemmel değildir ama mükemmele yakın bir film arıyorsanız bu filmi kaçırmayın.Filmin senaryosunu yazan adam heralde insan değil bu nasıl bir zekadır nasıl bir kurgudur ve film içinde bunu bu kadar güzel işlemek gerçekten kolay iş değil büyük bir emek var filmde belki efekt veya süper kamera hareketleri,oyunculuk yok ama bu gerilimi yaşayın ilkinden bence daha ii olmuş sonunda ağzınız açık kalacak ii seyirler....