Testere 2
4,3

cool-bixente
cool-bixente

15 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Açıkçası devam filmleri bazı ististanalar dışında pek de iyi olmuyor. Buna en iyi örnek olarak Ocean's Twelve'i verebilirim. Ancak Testere'nin devam filmi gerçekten ilkinden de güzel. Akıllara durgunluk verecek süper bir film. İlk filmi beğenenler mutlaka görmeli. Tabii 18 yaşın üstündekiler. Çünkü gerçekten çocukların ruh sağlığını ciddi biçimde etkileyebilir. A+
womenaglex
womenaglex

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar film cok harika izleyin vakit kayb etmessiniz 10/8.5 superlatıve cok ii yaa yanlız +18
dreamfive
dreamfive

9 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Kesinlikle çok başarılı bir gerilim/korku filmi serisi özellikle sonları muhteşem..insanı şaşırtıyo tahmin etmesi çok güç sonlar yazılmış...İzlemeyenler bence izlesinler eminim çok beğenicekler.
fatcot85
fatcot85

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
İlki kadar etkileyici. Genelde seri filmlerde ilkinden sonra tat kaçsada bu filmde öyle bir şey olmuyor. İlkindeki gibi filmin sonunda yine şaşırtmayı başarıyor. Gerçekten bu kadar kurguyu yapana helal olsun...
no-one-2
no-one-2

5 Eylül 2005 tarihinde eklendi
testere gerçekten çok iyi bir filmdi ikincisini de merakla bekliyorum ama çok da iyi olacağını sanmıyorum.
omur-gun
omur-gun

29 Mart 2009 tarihinde eklendi
Bende yeni izleme şansı buldum. Şunu söyleyim; koy arşive çocukların izler, onlardan torunlarına kadar büyük bir hayranlıkla izleneceğine inanıyorum. Harika bir devam filmmi.
the-o-c
the-o-c

15 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
devamı perfect olan nadir filmlerden üçüncüyü sabırsızlıkla bekliyorum
varisler3
varisler3

11 Ekim 2005 tarihinde eklendi
Nasıl korku filmi değil bu illa korku filmi olması için yaratıklı, böcekli yada yaşayan ölümü olması lazım bir filmde bence dehşet verici cinayetler işleyen bir katilin bulunduğu filmde korku filmi olabilir.
BeckhaM-2
BeckhaM-2

15 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence fiLm iLkinden daha gusel oLmus iLk fiLimde 2 kişinin basından gecen oLayLar daha basıttı fakat 2de oLayLAr daha hızLı ve guseL geLısıyor bende kesınLıkLe ızLenmeLı.
kaan-polat1907
kaan-polat1907

1 Ekim 2008 tarihinde eklendi
testere 1 de fazla kurban yoktu ama testere 2 de artırmıslar kurbanları güsel film...
yusufziyadurbak
yusufziyadurbak

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bence serinin tüm filmleride süper her biri ayrı heyecan içeriyor, gerek muhteşem müziği ve gerekse akla hayale sığmayan yöntemlerle gerçekleştirilen ölüm kalım sahneleri insanı her saniye içine çekebilecek türde, ben testerenin hayranıyım keşke 6 ile sınırlı kalmasa devamınıda çevirselere...
fatih-2007
fatih-2007

5 Aralık 2005 tarihinde eklendi
Bu filimin hem 1. si hem 2. Se7en a 1000 basar,Bradd Pitt oynamış diye Se7en ı izleyin nedemek anlamıyorum.Bu filim harika 10 üzerinden 10.
aconat
aconat

19 Kasım 2005 tarihinde eklendi
İlk film kadar çarpıcıydı. Sonunda 1. filmin sonunda bile fark etmediğimiz olayları fark ettirerek yıktı geçti ortalığı resmen. 3’ü beklemeye başladık bile. Let the game begin...
ibrahim422
ibrahim422

1 Eylül 2006 tarihinde eklendi
birincisi süperdi ikinci o kadar ii olmaz heralde derkenn bi bakıyosunuz film şaheser...hakkaten süper film ama bu filmden bi üçüncü olmaz artk.
scorpion1954
scorpion1954

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filme kötü diyen adam filmden anlamıyor demektir.türünün en iyisi ve öyle kalacaktır.