Testere 2
4,3

sebahattin-karacan
sebahattin-karacan

13 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Bence filmin sonu birinci gibi tam dumurluk olmuş.Birincideki gibi kimse tahmin edemez sonunu.Bu film klasikler arasına girmeyi hak ediyor.Filme puan vermek gerekirse 10 üzerinden 9.7 .Bir kaç eksiği var tabi ama yinede mükemmel ötesi bir film.Bizimkiler niye böyle filim çekemez yaaaaaa. Arşiv yapan arkadaşlar elinizde mutlaka olmalı yada mutlaka izlenmeli diyorum.Testere 3'te görüşmek üzere.
faroz
faroz

25 Aralık 2005 tarihinde eklendi
film birinci filmdeki gibi bulmacalı değil fakat geri kalan herşey bu açığı kapatıyor,2.filme gerilimli sahneler daha çok hele film’in sonu yine sürpriz olmuş izlenmeye deyer...
isikyildiz
isikyildiz

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filmi anlamak ve sevmek için mutlaka saw 1 izlenmeli.Bence birincisi kadar başarılıydı.Bazı arkadaşlar oyunculukları falan eleştirmişler ama bu filmde oyunculuğa falan gerek yok.Senaryo filmin herşeyi.Genelde hollywood filmlerinde devam filmleri para için yapılır.2.si 1.si kadar iyi olan nadir filmlerden.
mükemmele yakındı.10/10
hdit
hdit

12 Kasım 2005 tarihinde eklendi
ya ne diyim helal olsun süper bitirmişler yine filmi yani bu filmin senaristiyle aynı evde 5 dakka bile kalamam nasıl korkutucu piskopat zeka var adamda... kesinlikle tavsiye ediyorum tabiki birinci filmin bıraktıgı etkiyi sizde bırakmıyacak ama bi devam filmi için 10 uzerinden kesinlikle 10 veririm
ass-ker
ass-ker

26 Eylül 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar sizlere teşekkür ederim.film budur gerisi yalan...bu filmi seyreden birisi bir daha başka korku filmlerinden zevk almaz herhalde...YÜZ bölüm yapsalarda hepsini seyrederim...benim gibi düşünen siz sinema severler thank you...
batuhan-demirkaplan07
batuhan-demirkaplan07

24 Haziran 2009 tarihinde eklendi
serideki en heyacanlı ve en güzel film bence
database84
database84

29 Mayıs 2005 tarihinde eklendi
Saw2'nin merakla beklenen bir film haline gelmesinin tek sebebi ilk filmdeki senaryo ve muhteşem bir son.Ama yonetmen ve senaristinlerde değişiklik içimde korku uyandırdıumarım beklediğimiz gibi olur Bekliyoruz.
Seyhan D.
Seyhan D.

29 Kasım 2005 tarihinde eklendi
harika!!!! başka yoruma gerek yok aslında.daha ilk sahnede kaçırdım gözlerimi.bu yılın türünde en iyisi bence.senaryo çok güzel ama birinci filmdeki kadar gerçekçilik yok gibi.genel olarak bakılacak olursa birde de nerdeyse tek bir oda a geçiyor film , ama bunda biraz daha fazla mekan var.üçü sabursızlıkla bekliyorum . mutlaka izleyin derim.10/10
ibrahim-m
ibrahim-m

13 Kasım 2005 tarihinde eklendi
Testere 1'i de izleyip bunu izleyin.Bu film o zaman daha fazla anlam kazanacaktır.Şiddetle tavsiye ediyorum.Zaten filmin puanına bakarasanız da zor beğenen halkımınızın beğenisini kazanmış bir film olduğunu görürsünüz.
Filmin sonunda Testere 3'ün çıkacağına dair bir mesaj verilmişti.İnşaallah suyunu çıkarmazlar.
r3mzi
r3mzi

7 Ekim 2006 tarihinde eklendi
birincisinin altında fazlaca ezilmeyen nefis bir film.büyüsünü devam ettiren bir film.birincisinin sonunun mükemmel olması bu filmi gölgede bıraktı.ama bu filmin sonuda mükemmel...
ncinarli
ncinarli

16 Aralık 2005 tarihinde eklendi
bence gerçekten olağanüstü bir filmdi.ilk filmle karşılaştırmak yanlış olur.devam filmi olarak belki bekleneni vermiyor ama senaryo zekice hazırlanmış.başta cube tarzı bir senaryo görünse de sonradan toparlamış.jigsaw ile ayrıntıları vermeleri de hoş olmuş.bence yine insan doğasına çarpıcı bir bakış getirmiş.mutlaka izlenmesi gerek diye düşünüyorum.
mentifecal
mentifecal

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
güzel bi filmdi
kafadan-attim-salladim
kafadan-attim-salladim

3 Eylül 2007 tarihinde eklendi
harika bi filmmm bütün serisi olmak üzere çok akıllıca bifilmm her serisinde süprizlerr warrrrrrr bence kusursuzzzzzzzzz
sokratis1980
sokratis1980

11 Kasım 2005 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi 16.30 matinesinde Fitaş'ta izledim ve salon ağıza ladar doluydu..Bu kadar çok Saw hayranı görmek beni sevindirdi..
Film 10 değil 11 numara...Bu adamın hayal gücü ve filmin final olayları inanılmaycak boyutlarda..Kesinlikle 1 kereden fazla izlenilmesi gereken bir film!!Filmin sonu saw 3 ün yolda olduğunu gösteriyor..Arkadaşlar bu adamın Lets the game begin lafına hastayım..Bu adamın sesini internetten bulabilir miyiz acaba?Filmle ilgili linkleri paylaşalım arkadaşlar...
Saw 1 i izlemeyen izlemesin!Filmin ruhuna girmek için saw 1 i mutlaka evvelden 1 kere izleyin...
themeltdown
themeltdown

20 Mart 2006 tarihinde eklendi
Testere 1 de olduğu gibi hayranlık duyarak izledim
Kusur ararsak elbet buluruz ama bence bardağın dolu tarafı daha çok göze batıyor
Harika Harika ve Harika
Bu filmi izleyin
(Tarantino nun filmlerine on basar)