stillwater-2
13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Bir düşünce vardır ama çok doğru olan bir düşünce:"Devam filmleri başarısızdır"Evet genellikle bu düşünce doğrudur ama Testere serileri ve Terminatör1-2 için aynı şeyi söyleyemeyecem.Bu iki filmde inanılmaz,her serisi şarap gibi zaman geçtikçe güzelleşiyor.10/9
süper bir film.ama bu filmin seneryosu başka bi film içöin düşünülüyoruş.ilk filmin basşarısından sonra seneryo 6testere 2 olarak değişmiş.ama bence ilk filmden daha güzel.
süper bi filmdi bence..dewam filmi olmasindan dolayi süphelerim wardi ama filmi izledikten sonra hepsiinin kuruntu oldunu anladim:)daha 1.5 saat önce filmden çiktim ve hala etkisindeyimm..gerçekten süperdii..burdan da bisi daha kanitlandi..bu film düsük bütçeli filmlerden biriii..demek ki düsük bütçeyle ii isler yapilabilirmis..
film bir kadar güzel olmasada diğer gerilim öğeleriyle yine zirvedeydi bence bir devam filmi ancak bu kadar güzel olabilir izlemenizi tavsiye ederim...
Bu film bana aceleye gelmiş bir film gibi gelmiş.Ayrıca ticari bir kaygı da sözkonusu.Testere1 ile bağlantı tam bana kalırsa kurulamamış,nedenini sölemek isterdim ama şimdi bazı püh noktalarını sölersem bu filmi izleyecek olan insanların izlemesine gerek kalmayacak. Neyse ben bu filmi Testere1 den çoook vasat bulduğumu söyleyebilirim.Oyuncular da pek hoşuma gitmedi açıkçasııııı.
birincisinin altında fazlaca ezilmeyen nefis bir film.büyüsünü devam ettiren bir film.birincisinin sonunun mükemmel olması bu filmi gölgede bıraktı.ama bu filmin sonuda mükemmel...
film kesinlikle mükemmmel. ilk film kadar iyi hatta bazı yerlerde geçmiş bile. ilk filmin sadece son yarım saatinde aksiyon dolayısı ile gerlim tavanda idi ve çoğu kişinin( bende dahil) filmi beğenmesinin nedeni mükemmmel finali idi. bunda ise tüm gerilimi ve aksiyonu filme daitmislar ve bence ilkinden daha güzel daha profosyonelce olmuş. akıl oyunları gene çok iyi. beyenmeyenlerede şunu soriim son 5 senede ilk film haricinde bu tür(manyak/ultra zeki katil vs polis +masum sivil) daha ii film izlednizimi?
valla tek kelimeyle mükemmel bir film,eğer bu filme kötü diyebilmek için hiç kötü film izlememiş olmak gerekir konu mükemmel bağlantılar mükemmel eğer bence kusursuz bir film...