Soysuzlar Çetesi

roketbekir
roketbekir

26 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tarantino artık eskisi gibi iyi işler çıkaramıyor ölüm geçirmez kadar kötü olmasada vasadı aşamıyor Alman subaşın süper peformansı bile kurtaramamış Brad ise yeterince sivrilemedi ne bir amacı ne bir göndermesi var kalsik tarantino ögelei vardı ama bi Cacaık olmaz olmadıda. Siz istediğiniz kadar övün :D
bu filmin hayal kırıklığından dolayı bunalıma bile girdi adam
soressasor
soressasor

22 Ekim 2009 tarihinde eklendi
30 dakikalık flimi 150 dakika yapmışlar benim tarzım değil. 10 / 1 bile fazla... çizgi roman tarzıydı.
arz-elm
arz-elm

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tarantinonun en beğendiğim film oldu ..gerçekten güzel keyifli bir film...
erisken07
erisken07

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tarantino yine döktürmüş.Sinemaya gitmiş olmak için gidenler zaten zerre anlamaz.Tam puan!
sammy-davis-jr-jr
sammy-davis-jr-jr

19 Ekim 2009 tarihinde eklendi
harika bir film ya. gerçekten de tarantino filmi olduğunu damarlarınızda hissediyorsunuz. iliklerinize kadar işliyor. ama ilk sahne dışında. ilk sahne tam anlamıyla mükemmel. tarantinodan beklenmiycek kadar dramatik bi yapısı var. onun dışında herşey eskisi gibi, bıraktığımız gibi. mizah anlayışı, diyologları, göndermeleri, deli çılgın sahneleri, izleyicinin gözüne gözüne sokan anlatımı, dumura uğratan görseliyle gerçekten tarantinonun efsaneleri arasında yerini ayırttı.nedir bu almanların, hollywooddan çektiği. kemirgen yahudiler nolucak.
schizophenic
schizophenic

18 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tarantinonun Pulp Fiction ve Rezer.Köpekleri gib başyapıtları ve Jackie Brown -Kill Bill gibi güzel filmleri var hgepsinide severim ama bu filminde yine Q.T tarzı var ama tarantino baktı Ucuz Roman VE diğer filmlerim ne kadar güzel olsada bana eniyiyönetmen ve en iyi film ödülü vermiyecekler oda abandı yahudilere q.t gözümden düştüğü bi filmdi yahudileri göklere çıkarmış bi film bu.Abartacam ve dicemki Piyanis ten den beter bi yahudi acındırması ve sevgisi hakim filmde
dyt-erol
dyt-erol

15 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tipik bir tarantino filmi, tarzını sevmeyenlere, anlatım sıkıcı gelecektir. Yine de film başarılı.
selwiss
selwiss

14 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tarantinonun en kötü filmlerınden biri.. ama onun kötüsü bile oldukça iyiler arasında sayılabilir.. seyretmeye değer bir film.. ama diğer filmlerının aksıne uzun dıyaloglar, western tarzı çekımler yok.. 10/8
ultraaslanserhat
ultraaslanserhat

12 Ekim 2009 tarihinde eklendi
her tarantino gibi değerlendirilmesi yorum yapılması zor bir film ama öncelikle kimsenin tarihi olayları kafasına göre yazmaya hakkı tarihte hiçbir zaman alternatif düşünce olmadı olamaz da zaten demek istediğim hitleriin bir yahudinin kurşunlarıyla değil intihar ederek öldüğüdür peki tüm bunları yana bırakırsak film nasıldı öncelikle müziklere değinmek istiyorum kill bille hemen hemen aynı müzükleri kullanmış yönetmen bunun yanında filmde oyunculuklarda (christoph waltz dışında harika bir oyunculuk çıkarmış) pek iç açıcı değildi özellikle brad pitt çok abartılı oynuyordu tarantinonun filmlerinde 70 li yıllara gönderme yapmayı sevdiğini hepimiz biliyoruz ama tarantino bu filminde de eğer 70 lerin savaş filmlerinin havasını tuturmak istiyorsa savaş sahnelerine daha çok yüklenmeli işin ajanlık kısmını ikinci plana atmlıydı çünkü tarantino filmdeki tavrıyla modern sinemanın anlayışına bürünüyor modern sinema anlayışıda 70 lı yılların üslübuyla eğreti duruyor ister istemez burada demek istediğim şu modern sinema(özellikle 20 li yıllarda) artık ikinci dünya savaşının cepesel boyutunu bir kenera bırakmış savaşın ajanlık yanı ya da sivil halka yaptığı etkilerle ilgilenmeye başlamıştı oysaki 70 li ve 80 li yıllarda savaş sahnelerin saatlerce sürdüğü bol kahramanlı ikinci dünya savaşı filmleri vardı işte tarantino filmde savaş sahnelerine daha çok önem verseydi eminin o 70 lerin havasını daha iyi yakalayacaktı
bunların yanında filmin sinematografisi harika olmasına rağmen dekarasyon için aynı şeyleri söylemek güç tarihin en yıkıcı savaşını geçiren fransada sokaklar ışıl ışık tek bir harabe bile yok buda filmin gerçekçiliğini büyük ölçüde zedeliyor ve işin gerçeği hitlerden ve nazi almanyasında komedi yapma isteği çokta makul değil ama tüm bu olumsuzluklarının yanında son zamanda vizyona giren en iyi filmlerden biri yinede soysuzlar çetesi ama tarantino ya savaş ve dönem filmeleri yakışmıyor
sonny-89
sonny-89

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
tarantino sabah kalksa elinde handycam le çekim yapsa yine uzun diyaloglar,western tarzı sahneler görürüz bu filmin bu kadar abartılmış olmasını anlamıyorum,Tarantinonun bende arşivi var Jackie Browndan Pulp Fictiona kadar hepsindede uzun diyaloglar,her ince ayrıntıya kadar düşünülmüş sahneler hepsinde var.Tarantinonun kendi içinde Death Proof tan sonra en vasat filmi.Alman Subayı oynayan aktör ve Brad Pitt filmin öne çıkanları 10/7

not:2.dünya savaşında osmanlı mı kaldı be Tarantino Hitlerin arkasındaki haritada hala Türkiye Cumhuriyeti yerine Olmenian (Osmanlı) yazdırmışsın :D
nskmourinho
nskmourinho

10 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Tarantinodan acıkçası nefret ederim.Her filmini izlemiş ve hiçbirini beğenmemiş biri olarak soysuzlar çetesini umdugumdan başarılı buldum.Her zaman ki tarantino absürdlüğü uzun süren dialoglar ve yer yer bayan sahnelere ragmen zevk aldıgımı söylemeliyim.7/10
yekteran-baydemir
yekteran-baydemir

9 Ekim 2009 tarihinde eklendi
film kesinlikle tarantinonun en kötü filmi aldığı puanı fanlarının çok olmasına bağlıyorum. elbette sinemasal estetiğe sahip güzel sahnelerde var ama bunlar filmi kurtaramıyor ne yazıkki. tarantinonun ortalamasının altında bir film kıscası vasat o kadar.
Azeroth
Azeroth

5 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Fimi beğenmeyenler tabi ki olacaktır ama 8.3 aldığına göre demek ki beğenmeyeler baya bir azınlıkta.Film çok ama çok güzeldi. Ama bazıları bu filmi belgeseller ile karıştırıyor sanırım.Neymiş tarantino kendi hayal dünyasında yaşıyormuş !!! hadi yaa :) ee bu da bir film zaten gerçektende bir hayal olabilir mi acaba ? Acaba ilk kez mi bir film izliyorsun ? hayalmiş !! tabi ki hayal tabi ki kurgu !! İster yahudiyi över ister almanı över 'Hayal' onun değil mi ? Sana izleyip izlememekten başka birşey düşmez !! gel yorumunu yap ama Tarantino kendi hayallerini yansıtmış deme !!! ne yapacaktı ? seni arayıp senin hayallerini mi soracaktı !! Demek ki onun hayal dünyası senden çok çok geniş ki Tarantinoyu dünyada tanımayan çok az sinema sever vardır..Zaten bu yorumu yapabilecek kişininde eleştirisini ne kadar dikkate değer alabilirsiniz bilmiyorum ama ben hiç dikkate almadım !!!Ben çok beğendim ve uzun süre etkisinde kaldım..harikaydı..
ahmet-ok
ahmet-ok

4 Ekim 2009 tarihinde eklendi
sabırsızlıkla beklediğim bir filmdi ancak beklentime kesinlikle cevap vermedi.oldukça durağan bir filmdi filmin dörte üçü ikili diyaloglarla geçiyor çok ama çok durağan bir filmdi kesinlikle tavsiye etmiyorum paranıza zamanınıza ve emeğinize yazık arkadaşlar.10/0
producedby
producedby

2 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Güzel mi? Eğer bir insan azıcık filmden anlıyorsa bu filme güzel diyemez! Hayatımda gittiğim en kötü filmlerden biriydi. Son bölüme kadar ortalama bir film olarak izlediğim fakat son bölümde hayretler içinde kaldığım bir filmdi. Planet terrorden sonra Tarantino filmi izlememeye karar vermiştim fakat arkadaş dolayısıyla gittik. Ben böyle rezillik görmedim. Bir insan yahudilerden para yediğini bu kadar mı belli eder. Ya para almış ya da Tarantino gizliden gizliye yahudi herhalde. Çünkü ancak bu kadar fantezi yapılabilir. Kesinlikle gitmeyin diyorum. Paranızı yakın daha iyi. Eğer azıcıkta tarih biliyorsanız bu gerçekçilikten tamamen kopuk, tarantinonun fantezi dünyasını yansıttığı film izlemeye gitmeyin. Filmin sonlarında öyle bir sahne var ki iki tane yahudi 350-400 kişinin üstüne otomatik tüfekle ateş açıyor. 10 defa şarjör değiştiriyorlar, ama hala ateş ediyorlar.Hitler ve Goebbelsi bu ikili öldürüyor, suratlarına tarayarak. Gerisini siz düşünün...