Soysuzlar Çetesi

fsahin87
fsahin87

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu film, gerçekten Tarantino bakışına sahip olsaydı; ötekileştirilmişlerin yani Nazilerin gözünden anlatılması gerekirdi. Sığ kahraman amerikalılar saçmalığının arkasına saklanmak ne zaman bu kadar iyi oldu da film tüm zamanların en iyi filmlerinden biri olarak gösteriliyor, aklım almıyor.

Yine de filmin taktire layık yanları da yok değildi. Albay Hans Landa mükemmel bir karakterdi ve Waltzın oscar alacağına kesin gözüyle bakıyorum. Bar sahnesi ise tartışmasız filmin en güzel ve en tarantino vari kısmıydı. Oradaki SS binbaşının karizmasından resmen yer gök inliyordu; kesinlikle August Diehl unutulmaz bir performans sergiledi. SS yüzbaşı kılığındaki ingiliz ajanının performansı da fena değildi.

Bir Tarantino sever olarak bu filme puanım 3/10. O da yukarıda bahsettiğim güzel oyunculukların hatrına.
Spartacus-2
Spartacus-2

16 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Konusunu ayrı tutulmalı bence tarantino filmlerinin çünkü görüntüler,sahneler o kadar akıllıca çekilmişki...Filmi birde ayrıntılara dikkat ederek izleyin.10/7
hacivat39
hacivat39

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Vatana ihaneti kutsayan(her alman potansiyel bir haindir düşüncesine sık sık yer vermesiyle),siyonist sermayenin talimatlarına kurban edilmiş,tarihi gerçekleri kuşa çeviren, Tarantinoya yakışmayan bir film olmuş.
nahrug
nahrug

14 Aralık 2009 tarihinde eklendi
işte tarantinoyu şimdi sevdim, çoğu filmini sıkılarak izlememe rağmen yaklaşık ikibucuk saatlik bu filme kitlenendim... ünlü oyuncuların pek bi etkisini göremedim fakat s.s yüzbaşı rolündeki oyuncu dehşet bi performans sergilemiş.
sugarly-2
sugarly-2

11 Aralık 2009 tarihinde eklendi
hangi vicdan sahibi düşünmez ki filmi izleyip siyonist derisi yüzmeyi?
kerim-ali
kerim-ali

4 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Aslında söylinilecek çok şey var.Filmin işlenişi diyaloglar harikaydı.Ancak Fuhrerin bulunduğu sinemada güvenlik olarak birkaç askerin bulunması sinemanın kapısında bile güvenlik için asker bulunmaması saşırtıcı.
Fılmın gercek kışılerden bahsedıp, tarıhı yanlış anlatması da uzucu olmuş. Belırlı amac ıcın cekılmış duzenlı olarak Yahudılerın bırkac yılda bır tekrarladıkları Nazı ve Hıtler karalama senaryosu.Uzuldugumuz nokta severek ızledıgımız Brad Pıtt ve hayranlık duydugumuz Quentin Tarantino nun maşa olarak kullanılmalarına bile bile izin vermeleri...gereksiz başarı elde etmiş biz de katkıda bulunmuş olduk. Bu puanı haketmıyor.
Dedıklerımı yargılama acısından ızlemenızı tavsıye ederim.
cenabettinbey
cenabettinbey

2 Aralık 2009 tarihinde eklendi
brad pitt e sevgilerle, valkyrie bambaşka bi film.. bu ise olmamış.. çok kasmışlar yahudilerin yüreğine su serpmek için..
zaxi
zaxi

1 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Sıkıcı bir filmdi sonunu getiremedim.
deckard76
deckard76

29 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Çok sürükleyici ve başarılı eğlenceli bir film.Filme damgayı Hans Landa rolünde mükemmel oynayan Christoph Waltz koyuyor.Umarım Oscar ödülünü alır.Filmin açılış sahnesini çok beğendim.Mükemmel bir kurgu ve oyunculuk dolu idi çiftlik sahnesi.Bir diğer beğendiğim sahne meyhanede geçen Alman aktris ve Nazi subayı kılığında üç ekip üyesi gerçek Alman subayları arasındaki sahne oyunculuk ve gerilimi ile çok başarılıydı.Açlık filminden tanıdığımız Michael Fassbender bu sahnede de döktürmüş.Genel olarak filmi beğendim.
Ilknur K
Ilknur K

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Tarantino bu filmi çekmeden önce naziler üzerinde fazla araştırma yapmamış. Ama yinede başarılı bir film olmuş. Brad Pitt ise oyunculukta geriliyor. Hiç beğenmedim oyunculuğunu.
fixmix
fixmix

28 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Öncelikle film gayet vasattı. Hitleri salak gibi oynayan bir aktör vardı, film gerçeklikten bayağı uzak. führer sinema salonuna gidecek hiç koruma yok ve sadece kapıda iki asker olanaksız. Tarantinonun benimde beğendiğim çok güzel filmleri var ama bu tip bir filmi çekecek berecisinin olmadığını gösterdi ve filmin bu kadar yüksek puan almasının sebebide amerikan film endüstrisinin yahudilerin elinde olmasıdır. Quentincim sen yine tarzın olan pulp fiction kill bill gibi filmler yapta bizde zevkle izleyelim. Führere saygılarla...
rocknlife2
rocknlife2

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Film hoşuma gitti.Yine güzel bir film cıkmıstı ortaya ama Tarantinonun en buyuk avantajı ikili diyaloglar yoktu.Enbüyük eksik buydu işte filmdeki.Christoph Waltz (Col. Hans Landa) filmin en iyisiydi bence. Puan olarak söylersek 8,5 :) İzlerseniz zaman kaybı olmaz .
fthgzl79
fthgzl79

26 Kasım 2009 tarihinde eklendi
filmi beğenmiyenleri anlamıyorum o kötüydü bu kötüydü diye söylenmek yerine filmin güzel yanlarını kaçırıyorsunuz.filmin sonunu beğenmiyen arkadaşlarıma filmin başını tekrar seyretmelirini öğütlüyorum çiftçinin gözleri dolunca benimde gözlerim doldu ne yalan söyleyimbeklentilerinizi belki karşıyamayan bir film yapmış olabilir tarantino ama bence yine turnayı gözünden vurmuş10/9
ramandegan
ramandegan

23 Kasım 2009 tarihinde eklendi
film izlenebiliyor fakat tarantinodan beklenen seviyede değil bence. diyaloglar ve senaryo basit kalmış.
orsau
orsau

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
açıkcası beğendim başka söz bulamıyorum. ne alman düşmanlığı gördüm ne de yahudi propagandası. tarihe gönderme yapan, yaşananların bir ekz daha tekrarlanmaması adına herkesin izlemesini düşlediğim bir film. unutmayalım ne ekersen onu biçersin. naziler kendileri ettiler belalarını buldular. müzikleri çok etkileyici sanırım uzun süre playlistimden silinmeyecek.