Soysuzlar Çetesi

ikcelebi
ikcelebi

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Arkadaslar hem zaman hem para kaybi
filmin tarihle (dogruluk payi)uzaktan yakindan ilgisi yok sadece Amerikalilarin hayal edip yapamadiklari fantazilerin basarisiz olarak perdeye aktarilisi
tugyanbjk
tugyanbjk

5 Eylül 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar film yahudi propagandası yapıyor, başkada bişey ifade etmiyor. brad pitt ve bir kaç kişinin daha oyunculuğu dışında filmde bi olay yok. filmi tavsiye etmem.
sorceres
sorceres

2 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Filmde patlamak üzereydim.. Yorumlara ve puana aldanıp gittim tam bir hayal kırıklığıydı.. Öncelikle şunu belirteyim: Brad Pitt var diye sakın gitmeyin. 148dk lık filmde Brad Pitt in rolu sadece 45dk! Bu da demek oluyor ki filmin sadece %30 luk kısmından hoşnut kalcaksınız.! Sıklıkla konuşma sahneleri var bir süre sonra bayılacak noktaya geliyorsunuz. Action adına pek bir şey değil hiçbir şey görmeyeceksiniz. 10/3 (Brad Pittin oyunculuğu için bu puanda)
embriyo86
embriyo86

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
yine amerika dünya kahramanı.. bradd pitin oyunculuğuda vasat.. almanlar adolf hitler delik deşik yapılırken ne düşündüler acaba? çok ilginç bir filmdi beğenmedim..
mhmtbesiktas
mhmtbesiktas

30 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bu filmin sadece fragmanı güzel. filmde sürekli alt yazı okuyorsunuz bi aksiyon heyecan yok tavsiye ediceğiö bi film değil. puanına aldanmayın derim.saygılar
pandora303
pandora303

29 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film güzel başlıyor devamı da fena değil ama finalini görünce ne biçim bir saçmalık bu demekten kendini alamıyor insan. Kesinlikle sinemada izlemeye değmez.
kazanova200182
kazanova200182

28 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bence bu film saçma hiç beklediginiz gibi bir film degil boşa gitmeyin bence
cihan772
cihan772

26 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
bir film kült olunca ya da bir filmi tarantino çekince nedense o filmin dokunulmazlığı oluyor, yok arkadaş tarantino çekmiş, beğenirsen kaliteli, beğenmezsen kalitesiz sinema izleyicisisin. varsın tarantino yahudi propagandası yapsın, varsın tarihi yahudi rüyasına çevirsin... siz varsınız ama ben yokum. bu sefer fazla ileri gitmiş, haddi hesabı iyice kaçırmış, ayrıca fena şekilde aynılaşmış, masa geyikleri, ayak sahneleri... bir tarantino filmi izlemek yeterli oluyor artık. bu filmlerin değerli oluşunun tek nedeni tarantinonun yaşına rağmen çok filmi olmaması. oysa ki her sene bundan bir tane çevirebilir. bu hayal gücü ve sapık fantezileri kendisinde olduğu müddetçe, 12 havarilerle 12 imama çift kale maç yaptırıp, bizlere iddaa ble oynatır. ama sorun değildir tarantino çekmiştir, tarantino kutsaldır...
wavinflag
wavinflag

17 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
quentin tarantinoyu tanıdıgım kadarıyla bu filmin senaryosu 0 gibi gözüküyor, sadece kan görmeyi vahset görmeyi sevenlere uygun.Eh bide Brad Pitt hayranları seyreder film zarar etmez yani :D