Soysuzlar Çetesi

ahmetnida
ahmetnida

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Film çok çok uzun bir konuşmayla başlıyor, yani giriş bölümü etkileyci değil oldukça sıkıcı bir başlangıç olmuş. Ayrıca bi ara kill bill den müzikler eklenmiş sanki(ennio morricone, bilen bilir). İşin en tuhaf yani filmin sonu.. Tarihi gerçeklerle tamamen ilgisiz.. Kısaca tam tarantinoluk yani abuk sabuk, lüzümsuz diyaloglar. Bir de Bradd pitt in konuşması sanki pc oyunlarının demosunu andırır gibiydi... Velhasıl uzun absurd ve kafa kariştirici bir filmdi.. Bana göre 6,5 puan
fenarasobey
fenarasobey

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Sadece Tarantino filmlerini sevenleri tatmin edebilecek bir film. Aksiyon olarak umduğumu bulamadım kesinlikle. Bu kadar puanı alması da haksızlık. Tarantino&Brad Pitt isimleri yüzünden bu kadar tutuldu denilebilir. Filmde en çok zevk aldığım şey Brad Pittin konuşma tarzıydı.
korayakb
korayakb

23 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tamamen sacmalik boyle luzumsuz film gormedim. birinci sınıf yahudi propagandasi . yahu bu kadar mi olur dedim kac kere insaf gercekten. yaşanmuş tarih bu kadar carpitilipta film yapilmaz almanlarinda gecmisine saygi duymak lazim heralde bende birseyler uydurup film cekerim bunu gordukten sonra ödül yagmurunada tutulursa şasirmam onlarda yahudilerin elinde zaten..ödedigim para ya acidim yanimada kalan tek bu oldu....
hulyaarzubal
hulyaarzubal

22 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
uzun zamandan beri sinemaya gitmemiştim arkadaşımın ısrarıyla soysuzlar çetesi adlı filme gittim iyikide gitmişim filme bayıldım çok güzeldi brad pittin en son şaheserine bayıldım kadro güzel yönetmen iyi ee bundanda gerçek bir şaheser çıkmış.......
melsa8484
melsa8484

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
işte budur ya filmi bugün izledim yine o özlediğim uzun diyaloglar, yine bir anda patlak veren şiddet, film referansları, abi seviyorum bu adamı hele finali harikaydı özellikle hans landa performansıyla Christoph Waltzc bu sene en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterilmesini bekliyorum. müziklerde bir harikaydı filmi gidin ve görün
the-rock78
the-rock78

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Nasıl oluyorda kimse daha filmi izlemeden 8.9 puan veriyor anlamıyorum insanları yanıltmayın burası İMDB yi geçti saçma sapan puanlamalar yapılıyor fragmanı izleyen puan veriyor
demmahum
demmahum

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
arkadaslar film daha izlenmeden nasil bu kadar puan almis anlayabilmis diilim.dune ozellikle 9.6 idi bugun dusmus .
oyunworld
oyunworld

21 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Filmde en kaliteli oyunculuğu sergileyen Christoph Waltzın oyuncu kadrosunda gösterilmemesi çok ilginç :S
musaozler
musaozler

20 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
merakla bekliyorum bu filmi tarantino bir dahi ya işin hakkını veriyor adam kim ne derse desin çalışıyor adam
Beethoven-2
Beethoven-2

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu filmle ilgili tekrar yorum yazıcam ama şu anda söylemek istediğim şey, aşırı çekingen ve korkak bir milletiz! Film ilk başta ülkemizde 'Şerefsiz Piçler' adıyla anılıyordu, ki iyi İngilizce bilen biri olarak biliyorum ki 'şerefsiz piçler' çok daha iyi yansıtır bu filmin adını. Zaten savaş filmi ve Tarantino filmi, kan ve vahşwt dolu olacak, adına da yakışırdı doğrusu. Ama artık rtük korkusu mu başka bşi mi bilmiyorum adını hemen değiştiriverdiler. Teşekkürler Türkiye!
ftekin83
ftekin83

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
tarantino da sinemada yahudi propagandası yapmak modasına uymuş anlaşılan.Bu tür filmler ödül de alıyorlar. Bıktık artık bu tür popülist yapımlardan.
zuukan
zuukan

15 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
filmin güzel olma payının çoğunu, işledikleri dönem zaten kapatacaktır 2.dünya savaşı dönemi çoğu insanın dikattini çeken bir dönem, buna katılmadan geçemeyeceğim.anlamadığım hadise ise bu aralar nazi filmlerinin perdeleri bombardımana tutması.yahudilerin kendilerini acındırmaya ihtiyaçlarının olduklarına inanmak çok güç.bizim tabirimizle artık küçük emrah modundan çıkmaları gerektiği.sadece onlar acı çekmedi yeter artık. herkese iyi seyirler:)
sharky-kaan
sharky-kaan

22 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlemem için birliğe bir gün geç teslim olmam gerekiyo deger mi bence deger uzun zamandır bekliyorum harika bi film olduguna da bahse girerim
tupac-dmx-96
tupac-dmx-96

3 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
trantino ve brad pitt ıyı bır fılm ortaya cıkacagı kesın. bakalım ne kadar kanlı olcak:))))
btnb-07
btnb-07

7 Haziran 2009 tarihinde eklendi
Fragmanı muhteşemdi,güzel bir tarantino filmi olacak...