Soysuzlar Çetesi

sevketkop
sevketkop

22 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Quentin Tarantino filmleri çok güzel ama izlemek istemiyorum çok efekt veriyor bir adamdan 1 torba kan boşalıyor sanki savaş filmleri bile korku tarzında sanki
muammerdeger
muammerdeger

16 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
tarantino tarantino tarantino...Her insan mutlaka bu adamın filmlerinden en az birini izlemeli ve olaylara tek bir kahram üzerinden bakılmayacağını görmeli
kalkanciecz
kalkanciecz

30 Nisan 2009 tarihinde eklendi
biz niye böyle film yapamıyoruz..aynı isimle çanakkale savaşında yada günümüzde güneydoğuda savaşıp şehit olan askerlerimiz için güzel bir proje olabilir..
madworLd-2
madworLd-2

26 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Hiç bir yönetmen için diyemem şimdi söyleyeceklerimi.
Tarantino evirsin çevirsin,ne istiyorsa onu anlatsın, her türlü izlerim..
Şimdiye kadar ortaya koyduğu filmlerde yorum cinsinden en kısırı olan, en klişesi olan bütün sözcükleri hakediyor,şunlar gibi: Muhteşemdi, harikaydı,olağanüstüydü,bu adam manyak yahu deyip deyip uzatabilirim..
Velhasılı Tarantinoya bu kadar bağlı olmak,onun için aynı yorumları tekrar ediyor olmak takıntı ise evet,bu takıntıdan büyük mutluluk duyuyorum..
Bu filmide sabırsıklıkla bekliyorum..
mcz1988
mcz1988

25 Ocak 2009 tarihinde eklendi
always2050 biraz fazla uçmuşsun arkadaşım bu saydığın aktörlerin hiçbiri bu film de oynamıyor
imdb ye gir kim var kim yok bak
always2050
always2050

16 Ocak 2009 tarihinde eklendi
inanılmaz filmde kimler kimler var bilemezsiniz john trovolta george clooney clint estwood john cusack robert de niro daha kimler süper merakla heyecanla bekliyorum
oguzkaan-boga
oguzkaan-boga

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
gokselgurcay0138 Tarantino inişte miydi ki çıkış yakalasın...Bu adamın içinde bulunduğu her filmi izlerim...Buna önyargı diyemezsiniz çünkü adamın yaptığı işler ortada...Sabırsızlıkla bekliyorum...
alifuu23
alifuu23

27 Kasım 2008 tarihinde eklendi
muhtemelen absürd bi film olacak...konu ne olursa olsun işin içinde tarantino warsa bi absürdlük kuvvetle muhtemel...o yüzden garip bişey olucak.merakla bekliom...
gokselgurcay0138
gokselgurcay0138

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
tarantino bence bu flimle tekrar çıkış yakalayabilir
ozgangboy
ozgangboy

7 Ekim 2008 tarihinde eklendi
oyuncular arasında brad pitt ismi geçio.umarım doğrudur da harika bi film izleriz.e oyuncu harika yönetmen desen yoruma gerek yok.öatal kaşığı aldık ağzımızın suyu aka aka bekliyoruz...
tarantino182
tarantino182

17 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
işte benim adamım,yine harikalar yaratacak oyuncu kadrosu da süper,sabırsızlıkla bekleyecem