Konusunu ayrı tutulmalı bence tarantino filmlerinin çünkü görüntüler,sahneler o kadar akıllıca çekilmişki...Filmi birde ayrıntılara dikkat ederek izleyin.10/7
Tarantino bu filmi çekmeden önce naziler üzerinde fazla araştırma yapmamış. Ama yinede başarılı bir film olmuş. Brad Pitt ise oyunculukta geriliyor. Hiç beğenmedim oyunculuğunu.
Tarantino artık eskisi gibi iyi işler çıkaramıyor ölüm geçirmez kadar kötü olmasada vasadı aşamıyor Alman subaşın süper peformansı bile kurtaramamış Brad ise yeterince sivrilemedi ne bir amacı ne bir göndermesi var kalsik tarantino ögelei vardı ama bi Cacaık olmaz olmadıda. Siz istediğiniz kadar övün :D bu filmin hayal kırıklığından dolayı bunalıma bile girdi adam
Tarantinodan acıkçası nefret ederim.Her filmini izlemiş ve hiçbirini beğenmemiş biri olarak soysuzlar çetesini umdugumdan başarılı buldum.Her zaman ki tarantino absürdlüğü uzun süren dialoglar ve yer yer bayan sahnelere ragmen zevk aldıgımı söylemeliyim.7/10
brad pitt çok kötü oynadı.. onu bu kadar kötü hiç görmemiştim.. alman albay döktürdü kesin oscar alır.. filme gelince tarantino baktı en iyi yönetmen oscarını bana vermicekler.. abandı yahudilere belki şimdi alır..
klasik naziler döneminde geçen filmlerin hiçbirine benzemiyor, çok orjinal olmuş..quentin tarantino çok iyi ince noktalar yakalamış ve en umulmadık yerden hiç beklemediğiniz bir şey çıkabiliyor.brad pittin aksanı ve oyunculuğu, christopher waltzın kötü adam karakteri ve diğer tüm oyuncular gerçekten çok başarılı.hitler dönemini bambaşka bir senaryoyla izlemek, oyuncuların güzel performanslarını ve sıradışı detaylar görmek istiyorsanız, kesinlikle izleyin bence..
filmde Christoph Waltzın başarılı oyunculuğu ve içinde bulunduğu terdirgin edici diyaloglar dışında çok birşey bulamadım. özellikle finali ve bir türlü gelişemeyen olaylar ve amerikan rüyasıyla bezenmesi eksi yanları. büyük beklentiyle gidilmez ise zaman geçirilebilir ancak kesinlikle bir başyapıt değil. 6/10
ilk yarısı inanılmaz sıkıcı, ikinci yarısı da vasatın biraz üstü bir film olmuş. ayrıca brad pittin başrol oyuncusu olarak lanse edilmesi gişe kaygısından olsa gerek çünkü bana pek başrol oyuncusu gibi gelmedi, yardımcı erkek oyuncu denebilir.Diane Krugerın göz kamaştıran güzelliği ve 'asıl' başrol oyuncusu Christoph Waltzın oyunculuğu dışında pek dişe dokunur bir şey yoktu açıkçası. 6/10
Müthiş bir film, son sahnelerde sıradanlaşsa da kalburüstü oyunculukların(özellikle Waltz muhteşem) tavan yaptığı bir film. O kadar çok Tarantino öğesiyle karşılacaksınız ki film bittiğinde her anlamda doymuş olacaksınız. 7/10
film imdb de çok yüksek bir puan alınca dedim ki demek ki çok harika bir şey. çünkü imdb de benim çok beğendiğim filmler bazen 6, 7 küsür alıyordu bende bunu normal karşılıyordum zevk farkları filmde benim göremediğim eksikler diyordum. eh haliyle bu filmden çok şey bekledim ama büyük bir hayal kırıklığına uğradım. yüzeysel bakarsak film güzel olabilir müzikler, oyuncular falan ama film adeta fanteastik film gibiydi. anlamıyorum kurtlar vadisi filmi çekildiğinde yorumcular dalga geçmişti bir çuvalın intikamı böylemi alınır diye. şimdi herkes ayakta alkışlıyor soysuzlar çetesini. adamlar bütün yahudi ırkının intikamını filmle almaya çalışmış biz çuvaldan bahsetmişiz.tamam filme belki böylede bakılmamalı olduğu gibi kabul edilip olanın etkileyiciliğine odaklanılmalı öylede bakıyorum evet güzeldi o zaman. ama benim sorunum, o kadar güzelde değildi yapmayın. öyle filmler vardırki biter ve kendinizi filmdeymiş gibi hissedersiniz o duyguyu yaşarsınız bi süre sahneleri diyologları düşünürsünüz adeta tadı damağınızda kalır evet o filmler 9 luk onluk 8.8 liktir üzgünüm bu kadar beğenilecek yanını bulamadım ben 7 veririm. demekki zevk farkı bakış farkı...iyi seyirler
bir tarantino hayranı olarak çok büyük umutlarla gittim sinemaya ama tarantinonun yahudi propagandası yapmasını akıl sır erdiremiyorum. galiba amerika daki güçlü yahudi lobisi karşıladı filmin masraflarını. filmin ismi bence yahudilerin intikamı olmalıydı. diyaloglara diyeceğim bişey yok tarafsız bakılınca filme iyi diyebilirim ancak çok büyük beklentilerle gittiğim için umduğumu bulamadım. 7/10