Soysuzlar Çetesi

Isabelle02-2
Isabelle02-2

8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
gerek diyaloglarıyla gerek oyunculuklarıyla gerekse muhteşem görüntüleriyle soysuzlar çetesi gerçekten iyiydi.ayrıca christoph waltz çok başarılıydı.
palutci
palutci

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
izlenmeye değe bir film tavsiye ederim. tarantinonun güzel filimlerinden biri. 8/10
CaptainWolfBurak
CaptainWolfBurak

4 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Kim ne derse desin ben bu filmi çok sevdim hatta hasta oldum tam sevdiğğim tarzda biraz durgundu evet ama ben öle sevdim özellikle albay hans landalıı sahneler mükemmel zevkliydi bu kadar zeki ve eylenceli nazi albayıı bir daha gelmez heralde
devrancevher
devrancevher

18 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bu filmi izlenilir yapan kisi christoph waltz öyle bir oynamiski brad pitt falan sönük kalmislar yaninda. böyle oyunculuk yillardir görmedim umarim artik hollywood yapimlarinda yer alir waltz. izlenebilir bir film ne de olsa tarantino imzali eglenceli.
denirotr
denirotr

18 Mart 2010 tarihinde eklendi
Christopher waltzun olduğu sahneler mükemmeldi. Filmin tamamında o olsaydı daha başarılı olurdu. Böyle bir yetenek geç keşfedilmiş, Yazık.
ffergan
ffergan

16 Mart 2010 tarihinde eklendi
Christoph Waltz,nasıl yetenek bunlar,nasıl yetişiyorlar,neden türkler böyle yeteneklerden mahrum,çıkıp oynamış adam,bu kadar işte.budur sinema,senaryo dahi boş olsun oyuncu çıkıp kurtarıyor filmi,bizimkiler arabeskçi mahsunu aday gösterirler oscara böyledir dünya...
buragi
buragi

14 Mart 2010 tarihinde eklendi
christoph waltzın oyunculuğu dikkatleri üzerine topluyor bu filmde. yer yer sıkıldığınız bölümler olabilir, bazı sahneler uzun sürüyor. tarihi fiilmlere sempati duyan biri olarak mükemmel demesemde sevdim.
jamesbond-2
jamesbond-2

7 Mart 2010 tarihinde eklendi
Quentin Tarantino bu filmde de farkını ve klasını hissettiriyor.Baştan sona sürükleyiciliği,geçişleri,müzikleri,uzun diyalogları,oyunculukları yani özetle Tarantinonun kendine has tarzıyla diğer filmlerden kolaylıkla sıyrılıyor ve kendine farklı bir yer ediniyor.Beni fazlasıyla tatmin etti diyebilirim tabi ki bence bir başyapıt değil fakat hakikaten güzel bir yapım ve Brad Pitt gerçekten müthiş bir oyunculuk sergilemiş,bir insan bu kadar güzel oynar yani.Sonuçta bence iyi bir seçenek,uzun süresine rağmen(yaklaşık 150 dk)insanı sıkmıyor ve sonunu kolaylıkla getiriyorsunuz,Tarantinonun filmlerini sevenler kesin izlesinler fakat sevmeyenlere itici gelebilir...
enesnail
enesnail

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
tarantinonun alışıldık absürt filmlerinden sıyrılmış ve bence de oldukça güzel olmuş. ucuz roman kadar olmasa da filmin akıcılığı mükemmel seviyede. film yazılarıyla bölümlere ayrılmalarıyla tarantino kokuyor. brad pitt hayranıysanız şimdiye kadar izlememeniz kayıp. kaçırmayın izleyin derim. ama sonunda şunuda diyebilirsiniz yinemi yahudi sömürüsü yine mi amerikayı yüceltmek, evet yine. ama sinema açısından bakacak olursak kaçırılmayacak bir film.
e-ergener
e-ergener

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Yahudilerin şu andaki imajını bir nebze de olsa rahatlatmak için yapılmış bir film bence. başka da bir şey değil. sinemacı gözüyle bakarsak fena değil ama olaya gerçek yönüyle bakarsak senaryosu yalan bir film.
erdiizbul
erdiizbul

15 Şubat 2010 tarihinde eklendi
harıka bı kurgu muthıs bı yapıt gercekten cok hos bır fılm 10/9 olay kurugusunun sırası muthıs bıras sıkıcıda olsa ınsan sonunu merak edıo brad pıtt yıne muthıs ozellıkle orjınal alt yazı ıle ızleyın brad pıtın sesı harıka .... nazi yahudi durumunu cok ıyı ortaya koyan bir film ızleyın ve gorun
pusat543
pusat543

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
İşte Tarantino farkı, bu adam bu işi biliyor..Kankisi eli roth da oyuncular arasında,brat pitt zaten kusursuzdu.Tarantino tarzını seven sevmeyen herkes bu filmden zevk alacaktır..
by-bloody
by-bloody

4 Şubat 2010 tarihinde eklendi
film baştan buram buram tarantino kokuyor. eğer filmin yönetmeninin o olduğunu söylemeseler 2 dk itibaren anlaşılır. ayrıca christopher waltz ın müthiş performansı, brad pitt in fransızca konuşması sırf bu 2 si için bile izlenebilir. film yahudi yalakalığı olabilir fakat sinemasal açıdan harikulade. 8/10
esatcanmeker
esatcanmeker

31 Ocak 2010 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film. yani son zamanda izlediğim diğer bir kaç filmi düşününce film gibi film. gayet eğlenceli sahneler var filmde.

bir de ayrıca bazı insanların düşündüğünün aksine filmi ben yahudi destekçisi değil 2. dünya savaşı karşıtı buldum. tarantino yu spielberg le karıştırmamak gerek derim ben.

8-9 arası bişey. tam arası hatta. 8.5 diyorum ben. :D
teslaxxx
teslaxxx

13 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Quentin Tarantino yine yapmış yapacağını ve son zamanların en keyif verici filmlerinden birine daha imzasını atmış. kesinlikle izlemenizi öneririm. Keyif alacağınızdan eminim. 8/10