İçerideki Adam
4,3

s-arslan1974
s-arslan1974

28 Nisan 2006 tarihinde eklendi
Finali müthiş... Çok iyi iyi düşünülmüş ve uygulanmış. Matc Point'in finali gibi etkileyici. Farklı, özgün, sürekleyici bir aksiyon. Mutlaka izleyin...
esmer2001
esmer2001

11 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Yahu aksiyonu fazla değil diyorsunuz filmin türüne bakın aksiyon kelimesi geçiyor mu? Yorum yazarken diğer üyeleri kandırıcı yorumlar yapmayınız. Bu film bir aksiyon filmi değildir. Polisiye-Macera filmi sevenler için sıkılmadan izlenebilecek bir film.
tarsuslu85
tarsuslu85

21 Haziran 2006 tarihinde eklendi
filmin oyununcu kalitesi çok yüksek gerçekten izlenmesi gereken güzel bir polisiye film fakat biraz başlarda insana sıkıcı gibi geliyor ama daha sonra güzel ve sürükleyici...
sakajmeran
sakajmeran

27 Nisan 2007 tarihinde eklendi
soygun,rehineler,beklenmeyen süprizler sıradan bir aksiyon filmi gibi görünsede izleyince pişman olunmicak bir film.hatta izlediğim en iyi soygun filmlerinden biri
mehmetakifgulal
mehmetakifgulal

19 Haziran 2007 tarihinde eklendi
ben daha iyisini bekliyordum.ama denzel için her zaman izlenir.fazla aksiyon arayana gelmez.ama dialoglar başarılı

tavsiye ediyorum
psh-ayn
psh-ayn

22 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Bu tür filmleri seven herkesin seyretmesi gereken, türünün şimdiye kadar seyrettiğim en iyi filmi