Ortalama puan
2,6
46 Puanlama
5
1 Eleştiri
4
1 Eleştiri
3
3 Eleştiri
2
4 Eleştiri
1
1 Eleştiri
0
1 Eleştiri
Sırala
Filtrele:
Hepsi
2005 yazında, gece yarısı bir arkadaşımla seyretmiştim. Vasatı aşamayan bir DVD korkusuydu.
sonu ilginçti. ancak filmde akıcılık, efekt, korku sahnesi adına hiçbirşey yok.
Tv için çekilmiş bir film ama yine de fena değil.İstenileni az çok veriyor.
kötü bir film.ucuz korku efektleri var ben kelediğim hiçbirseyi bulamadım
çok iyi degil ama kötüde degil.filmin sonu çok tuhaf:)
filmin iyi bir konusu var diyen arkadaslara katılımıorum. eger okadar iyi ise biri bana açıklasın.. bana çok sıkıcı geldi. sıkıcı ilerlior. konuya kaptıramiorsunuz kendinizi. sadece bişi çıksada korksam diye bekliyorsunuz. kuşlarla ne alaka film onu anlamadım. konuyu anlayan arkadaslar karakterlerin neden öyle bi tipe döndüğünü sölesinler bana :))
Bi korku filmi delisi olarak ben beyendim gerçi artık ezberledim nerden ne çıkacağını ama :) ona rağmen güzeldi filim en iyi korku filmlerimin arasına girer.
bence burda yazılan yorumlar kadar güzel bir film değildi...konu olarak iyidi ama bana korku ve gerilimi tam olarak yaşatmıyordu.özellikle başları çok ağırdı,insan biraz kendini zorluyor ilerde hareket başlayacak diye;tamda gerilim başlıyor derken film bitti!!
bencede türünde çok iyi bir film.finali gerçekten güzel bağlanmış sonuç olarak az paraya iyi film koparmışlar.
mısırların içinden geçiyorsunuz.bilmeden ve korkmadan geçiyorsunuz mısır tarlasından.oysa daha yolun başında karşılıyor sizi cehennem zebanisi.bir zenci bir kadın biri yaralı üçü kızgın.karşılıyor beşliyi ölü kuşun ölüm evi.tekin olmayan koridorlarla odalarda bir yaratık saklanıyor yatak altlarında.kusuyor korkuyu film gözlerinizin içine baştan sona.
Harika bir film. Stephen King'in kitabından uyarlanan bir film. Bu yıl izlediğim ve çok beğendiğim filmlerden biri.
- En son Beyazperde eleştirileri
- En İyi Filmler
- Basın Puanlarına Göre En İyi Filmler