Tatil
4,3

darkqueen088
darkqueen088

29 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law, Jack Black... Hepsi harikaydı... Mükemmel bir romantik komedi. Bana bu filmi tavsiye eden arkadaşıma çok teşekkürler...
f-a-t
f-a-t

26 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok kaliteli,senaryo mükemmel,filmin yarısını geçtikten sonra bir süpriz var kopacaksınız.
batuhat
batuhat

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Amerikan İngilizcesiyle, İngiliz İngilizcesi arasındaki farkları bu filmde bi kez daa net şekilde görebiliyor insan ve İngiliz İngilizcesinin ne kadar garip ve bi nevi kulağa gıcık geldiini anlıyabiliyor benim gibi düşünenler.. :)

Filmin İngilizcesiyle ilgili yaptıım bu yorum sonrasında, filmde hataların olduunu da belirterek, yine de bu olumsuzluklara karşın sıcak bir film olmasından ötürü islenilmesi gerektiğini düşünüyorum,

Ve ne kadar filmleri kendi katagorilerinde puanlamak gerekse de yine de bu film için benim verebileceim puan 7/10'dur,

8,5'luk puanda Cameron'un o gözleri ve gülümsemesinin de etkisinde kalındıını inkar edemeyiz.. :)
angelusra-b
angelusra-b

14 Ocak 2008 tarihinde eklendi
cok güzel bir romantik komedi filmi... bence romantik komedi sevenlerin izlemesi gereken bir film...
muzur6
muzur6

12 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok eğlenceli ve kaliteli bir romantik komedi.gereksiz espiriler ve mantıksızlıklar olmayan izlerken çok eğlenip sizi tebessüm ettiren ve hoş zaman geçirmenizi sağlayan bir filim...
esrrgg
esrrgg

7 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben gerçekten çok beğendim,güzel bir romantk komedi olmuş,ben sıkılmadan izledim ve bu türde film aryanlara izlemelerini tavsiye ederimm,oyuncular da döktürmüş hakkatenn,,
r-sanli
r-sanli

6 Ocak 2008 tarihinde eklendi
çok beğendim gerçekten, izlediğim en iyi aşk filmlerinden biriydi. oyuncular da süperdi.
pinnar88
pinnar88

3 Ocak 2008 tarihinde eklendi
hoş bir romantik film. özellikle jude law hayranları kaçırmamalı.zaten oyuncu kadrosuda iyi .izlemenizi tavsiye ederim .eğlenceli bir film
kiss-gs
kiss-gs

23 Aralık 2007 tarihinde eklendi
ne çok süper ne rezalet bence izlemek isteyen izlesin.sonuçta aşkı sevenler için tasarlanmış.bu filmi izlemek için kasmayın sadece boş vaktinizi doldurmak için.
sumuh23
sumuh23

19 Aralık 2007 tarihinde eklendi
bu filme neden bu kadar puan verilmiş.Hiç hoş değildi.jude law için izledim zaten:))
ceroximo
ceroximo

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
colexionist: Çok Sağol:) Tavsiyene aynen uyarak seyrettim (battaniye ve kahve:)HARİKA. Son zamanlarda hiçbir romantik komediden bu kadar zevk almamıştım. Belirtmekte yarar var ; Amanda'nın girdiği site gerçek, tatil planı yapanlara duyurulur!!
ata-cey
ata-cey

4 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film her şeyden önce çok sıcak ve samimi çok olağanüstü bir farkı yok belki, ama ; son dönemde bu türde pek kaliteli film zuhur etmiyor film bu açığı fazlasıyla kapamış... eğer beğenmezsseniz zevkinizden şüphe edin :)
colexionist
colexionist

1 Aralık 2007 tarihinde eklendi
burada yorumlara dayanarak izlediğim bir filmdi.. gerçekten altta yazan yorumlar doğru.. yalnız şöyle bir şüphe oluşabilir ilk 20 dakikasında ya bu film içinmi bu kadar övgü.. (bende geçtide) ama film 2 saat 20 dakika arkadaşlar, tavsiyem size bu filmi izleyeceğiniz zaman odanız biraz soğuk olsun yorgan veya battaniye içinde izleyin elinizde nescafe veya benzeri içecek olsun ve yalnız olun.. filmde sakıncalı bişey yok yalnış anlamayın :) ister istemez filmin hikayesi bi şekilde herkesin hikayesi kendinizi sorgulamak filmdeki karakterlerle gülmek için oradaki karakter gibi olursanız daha etkili diyebilirim .. saçma gelebilir ama filmi izlemeden önce tavsiyelerimi yapın derim.. bitince hakvereceğinize eminim, seyretmeye karar verdiyseniz iyi seyirler ;)
ahmet-ertan
ahmet-ertan

25 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Evet Bencede filmin başı biraz sıkıcı ama sonuna doğru biraz daha aşk kokuyo diyebilirim.Ben aslında winslet için izlemiştim ama filmin yıldızı Cameron çıktı neyse 10/6 diyebilirim.
hero47
hero47

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Bence de cok tatli bir filmdi ama cok da duygusal oldugu soylenemez,bence gereksiz bir kac kisim yerine daha da duygusallik katip daha da iyi yapabilirlerdi ama oyunculuklarina diyecegim yok ozellikle Theron cok sirin gorunuyor,hem sinirli hem guzel,bence bu kadin cok iyi komedi filmi cevirir sonra demedi demeyin