Transformers
4,4

Amir Han
Amir Han

9 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Irkçı bir Amerikan milliyetçisi olan Michael Bay tarafından çekilmiş olan bu yapım bir hayli aksiyon içeriyor. Arada bir bizi gülümsetecek sahneleride var. Lakin çok fazla reklam figürü var filmde. Film boyunca devamlı Amerikan askerlerini pohpohlayan bir üslup kullanılmış. Megan Fox ve Jason Statham'ın sevgilisi(Rosie Huntington-Whiteley) güzellikleri ile filme ayrı bir hava katmışlar. Yönetmenin milliyetçi oluşu filmi amerikan'ın kurtuluş günü olan 4 temmuz günü gösterime sokması, ırkçı oluşuda filmin üçüncüsüne Megan Fox'un neden katılmadığı sorulduğunda şu sözleri ile ifade etmiştir; Michael Bay ırkçı tutumu ile bende Hitler'i çağrıştırıyor demiştir. Haliyle filme U.S. Army'de bir hayli parasal yardımda bulunmuştur. Ama sonuçta Holywood'un cazibesi filmi kendine izlettiriyor. Sonuçta 150 milyon dolar bütçeli bir yapım.
kemerlee
kemerlee

25 Ekim 2011 tarihinde eklendi
Çocukluğumuzun çizgi filmlerinden olan Transformersın sinemaya uyarlanması herkezi heycanlandırmıştı, ama Michael Bayın projenin başında olması büyük soru işaretleri oluşturuyordiki, muhteşem görsel efekler iki dayanılmaz çekiciliğe sahip güzel dışında pek bir artısı olduğunu söyliyemem başta oyuncu performansları rezalet, her amerikan kahraman doğar mantığıyla çekilmiş abartılı sahneler, komik olsun diye konmuş bir dolu saçmalık, ne bir karakter anlatımı ne işleyen doğru düzgün dinamikler, nede sürükleyicilik vardı, sonlara doğru aksiyondan karmaşadan kusasım geldi.Hele son yıllarda bu tarzdaki her yapımda gördüğümüz gibi insanları yüceltme çabası tüy dikti diyebilirim.Zaten filmin senaryosundan taş patlasa 100dk bir film çıkarki 140dk bir film çıkartırsan olacağıda buydu.Gerçek bir sinema severin bu saçmalığı sevmesi mümkün değil, yeni yetmeler için ben böyle şey görmedim sözcüğünü kullanmaları muhteşem! demeleri boşuna değil, keşke hiç görmeseydik bu seriyide kalbimizde çocukluğumuzda kalsaydı Transformers serisi.
10/3
İsmail07
İsmail07

10 Haziran 2011 tarihinde eklendi
harika bir film . kesinlikle izleyin .
omeraskinteknik
omeraskinteknik

28 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Serinin ilk filmi olması nedeniyle daha çok karakterleri tanıtmışlar ama benim gibi aksiyon dozu yüksek ve bilim kurgu filmlerinden hoşlanıyorsanız kesinlikle izleyin derim.
Adenoma
Adenoma

15 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Tam bir piyasa filmi. Artık para kazanmanın kısa yollarından biri haline geldi film sektörü. Hadi bir film çekelim iyi hasılat elde edelim bir de oyuncaklarını sattık mı tamamdır.
l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

14 Kasım 2010 tarihinde eklendi
Çizgi dizinin ruhuna pek sadık kalınmasa da, gişede iyi iş çıkarmıştı...
Burakrises
Burakrises

23 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bence kendi dalının başyapıtı. 2007 senesinde veya öncesine ait böle bir film varsa söleyin nekadar izlesende bıkamıyorsun filden
m-kylyç
m-kylyç

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
çok güzel bir film diyecek kelime bulamıyorum...
ozzy-badd
ozzy-badd

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Eğlenceli , keyifli ve aksiyona insanı doyuran bir film transformers ? Efektleri inanılmaz derecede iyi ? Film komik olmayı da başarmış ? İzlemesini öneririm ? 10/9 ?
muge-
muge-

24 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
'vay be adamlar ne film yapmış' dedirtecek bir film :D gerçekten çok başarılı özen gösterildiği çok açık tek kelimeyle mükemmel!
Exante
Exante

10 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Efekt şere diyecek bir söz yok zaten. benim beğenmemin sebebi belkide çizgi filmininde hastası olmamdır. ama herkezin izlemesi gereken bir görsel şölen.
xmelisax

Harika!
BeckhaM-2
BeckhaM-2

9 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Gerek müzikLeri iLe gerek efektLeri gerekse kaLitesi iLe en iyi çizgi fiLmden sinemaya geçiş fiLmi diyebiLirim.BiLimkurgu sevmeyebiLirsiniz,robotLarı sevmeyebiLirsiniz hatta ve hatta amerikan kahramanLığı oLduğu için sevmeyebiLirsiniz ama bu fiLmi mutLaka izLeyin.FiLm içinde hemen hemen her türü barındırıyor ve bir dakika biLe sıkmıyor.Bence efsaneLer arasında yerini buLdu!!!
cron026
cron026

9 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
görüntü efekleri güzel. heyecan ve aksiyon dolu. ancak optimus abimizin can dostunu insaların elinde ölüme terk etmesi ve insanlara kendilerinden çok değer vermesi bana çok saçma geldi. seyrilik bir film ama çokda bişi beklememek lazım...