ozansarikaya
29 Temmuz 2006 tarihinde eklendi
ya çocukluğumda hayran olduğum bütün kahramanlar şimdi sinemaya uyarlanıyor... iyide kardeşim ben küçükken neredeydiniz şimdi kazık kadar olduk :) bide cobra diye bir anime tarzında çizgi film vardı bileniniz vardır kolunu çıkartıp ateş ediyordu ah ne günlerdi bee :)
Yeni öğrendim Transformers'ın beyaz perdeye taşınacağını..Çok güzel bi haber umarım beklentilere cevap verir..Sinema dünyası efsaneyi ağırlamaya hazırlanıyor..sabırsızlıkla bekliyoruz..:)
umarım transformers'ın hakkını veren,biz hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir film olur.çizgi filmde optimus prime öldüğünde-kaç yaşındaydım hatırlamıyorum- bunalıma girmiştim resmen.bi kaç gün kendime gelememiştim,acaip üzülmüştüm yaw!!yaşasın optimus prime kahrolsun megathron!!!
kesinlikle bekledigim filmlerden biri...cocukken ne izlerdim bee cizgi filmini hey gidi günler heyy:)bunların ii liderli wardı sanrıım adı aklıma gelmiyo ama kırmızı renkli tır'dı ne cizgi filmdi be:)şimdide film oluyo ne güzel umarım cok ii bişeey cıkar önümüze.
gercekten çok heycanlandıracak bir yapım. filmin hakları şuan steven spielberg de. robotları seslendirme kadrosuda çizgifilmde ki kadro olcakmış. efektleri çok merak ediyorum gerçekten. ve bir sürpriz daha ikinci filmde sırada...