Transformers
4,4

CeyCey
CeyCey

26 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Küçüklüğümden kalma bir çizgifilmin harika bir filmi diyebilirim kesinlikle izlenilebilir
ill-key
ill-key

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Küçüklüğümüzün kahramanlarını izlemek isterdik daha çok ama ciddiyetten uzak araya aşk tuzu ekleyerek çocuklara özel bir film olmuş..Biraz terminatöre benzetilseydi daha iyi olurdu..10/7.5..
xthedarknightx
xthedarknightx

25 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende iyi bir sinema sever olarak şunu söyleyebilirim ki; micheal bay a teşekür ederim.Mükemmel bir film Film içinde herşey var espriden tutun duygusallığa kadar Gerçekten son bölümlerde çok duygulandım İkincisi dahada güzel olacak Film tek kelimeyle mükemmel 10/10
uzmancakal
uzmancakal

19 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
iyi değil.izlendikten sonra akılda birşey kalmıyor.
sadece savaş sahneleriyle geçiştirilmiş.
mrsandman
mrsandman

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filme ne yazıkki iyi demek güç bu tarz filmlerde mantıklı senaryo beklemek iyimserlik ama inanılmaz mantık hataları var filmde tmm sıkılmadan izledim animasyonlar bazen iyi bazen kötü çok daha iyi olabilirdi ben beğenmedim açıkçaası çok daha iyi sağlam bir film beklerdim 8.9 puanda şaka gibi benden 5 puan...
juve-baby
juve-baby

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kaç kere izlediğimi hatırlamıyorum ama her izlediğimde aynı heycanı yaşıyorumcidden muhteşem filmmmForza Optimus Prime..***..
nskmourinho
nskmourinho

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
yer yer komediye de yer veren son yılların en basarılı bilim kurgu filmlerinden.ses efektleri kusursuz.lütfen devam filmi filan gelmesin bu güzellikte kalsın
mangosteen
mangosteen

23 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bu tarz filimlerde konu bekleyenler ve bunun gibi sacma beklentileri olanlar bence bu tarz filimlere gitmeyerek hem kendilerine hemde bu tarz filim sevenlere cok büyük bi iyilik y apmis olur ama nedense israrla gitmeye devam ediyosunuz buda ayri bi muama die dusunuorum.robotların dovus sahnelerı karısmıs dıyenler gozluk takmalı yada o sahnelerı tam anlamak ıcın tekrar tekrar ızlemelı gorsellık ıse tek kelımeyle mukemmel bı robot sehrın ıcınde bu kadar gercekcı durabılırdı tek kelımeyle bu tarz yapım ıcın mukemmel ve arsıvlık ......evde ızleyecekler ses sıstemı ve lcd-plazma bunun dısında fılm butun buyusunu kaybeder bılgınıze
filozof122235
filozof122235

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
bence film bi harika. bence günümüz çocuklarının izleyebileceği harika bi film.
by-sivasli
by-sivasli

17 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Bence görsel efekt,oyunculuk ve yaratılık bakımından gayet ii İzlerken sıkılmayacağınız keyifli bir film
potasyum
potasyum

6 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Hiç beğenmedim.Hele robotların birbirine girdiği sahnede kim kiminle savaşıyor onu bile anlamadım.Çizgi filmini bu filme tercih ederim.
KauFmaNXIII
KauFmaNXIII

25 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bence gayet ii uydurmuşlar çizgi filmine c.filminde de robotlar espri yapıp gülüyolardı.robotlar daha detaylı ii olmuş gayet...
alytheguru
alytheguru

16 Nisan 2008 tarihinde eklendi
En yakın arkadaşımı film için ikna etmeye çalıştığımda "ne işimiz var çoluk çocuk filminde" diye çok reddetmiştir beni ama sonunda götürmeyi başardım filme. Çıktıktan sonraki tek yorumu "iyi ki geldik, hiç böyle beklemiyodum, hemen DVDsini alıcam" şeklinde olunca sevindim, zira herkesin önyargıyla yaklaşacağı film, bu tabuları yıkmak adına çok şey vaat ediyor. "araba-uçak-tank-robot" dönüşümülerini başarılı hikayenin ve kurgunun içine ustaca özümsetebilen senaryonun perdeye yansıyan tarafı Michael Bayin hatasız çalışması ve titizliğiyle övgüyü hak ediyor. 10/7 filmin hakkıdır bence..
ceyhido
ceyhido

30 Mart 2008 tarihinde eklendi
Film baştan sona klişe, konu yok, sıkıcı, çocukken çok sevdiğimiz çizgi filmine haksızlık olmuş, keşke hiç denemeselermiş.. Michale bay filmleri nasıl bu kadar yüksek puan alıyor anlamıyorum o da ayrı konu.. ben michael bay'den ümidimi kestim, tüm filmleri vakit kaybı..
techtonic-329
techtonic-329

18 Mart 2008 tarihinde eklendi
valla film güzel anladık ama öyle sahneler varki sanki önünde karışık teneke yığınları varmış gibi oluyor dolayısıyla izleyici neyi izlediğini anlamıyor filmde beni rahatsız edeen buydu...